Stire si comentariu


Stire:Sex pe malul Begăi
TIMIŞOARA – Scandalos! Ziua în amiaza mare, făceau dragoste nestingheriţi, în văzul lumii, chiar în părculeţul de vis-a-vis de Terasa Flora, unde avea loc o nuntă. Doi tineri, dezbrăcaţi de orice fel de inhibiţii, au fost surprinşi pe o bancă în timpul unei fierbinţi partide de amor.
Totul a durat doar câteva minute, suficient însă pentru ca un cameraman amator, aflat în preajmă, să reuşească să filmeze scena. Tinerii nu păreau să aibe mai mult de 16-17 ani şi nici măcar nu s-au uitat în jur să vadă dacă îi observă cineva. Fata, îmbrăcată sumar, cu un maieu de culoare neagră şi o fustiţă de o palmă, n-a avut niciun moment de ezitare, iar băiatul o îmbrăţişa frenetic şi îi conducea mişcările. La câţiva metri de banca cu pricina, un alt tânăr se masturba după nişte copaci. Şi acesta a fost surprins de camera operatorului de ocazie. În apropiere, nici urmă de patrule de Poliţie comunitară.

Comentariu: cool si nu preachestia in sine a fost ok da pacat de tanarul din tufis……….mai bine erau toti trei si faceau un spectacol calumea >>>>>>:))))))))))))))) ))))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s