de ce!?!


De ce suntem in criza? Nu! Intrebarea se pune: “De ce suntem asa?” Raspunsuri la intrebari pe care nu stim sa le punem inca? NU! Intrebari la raspunsuri pe care nu suntem in stare sa le vedem.

Ne place(ca popor, ca mare majoritate) sa ascultam manele si sa ne uitam la OTV, taraf Tv, si la orice emisiune de tip”tabloid”.

Ne place sa””citim”” clici, cancani si libertati pentru ca ne place sa barfim si , mai ales sa stim in ce fel si in ce chinuri a murit sau se zbate in agonie capra vecinului.Mai ales daca vecinul are bani.

Ne place sa ne ducem in moluri si in mega soping sentere pentru ca e de bine.Simbolizeaza prosperitate si bogatieee.

Ne place sa ne uitam la ce mizerii scuipa cinematografia americana, in cinema, pe pc sau la teveu. Pelicule de categoria B si C, la cae nici macar retardatii de americani nu se mai uita.

Ne place sa jucam cauntar straic si uarld of uarcraft, sims sau sororiti laif, sau alte porcarii de poluat mintea si asa imbacsita cu puturoseniile emanate de matele mintale ale corporatistilor.Si nu numai.

Ne place sa stam tuata ziua pe haipaiv si , pe alte saituri enteligente de cultivat prostia din capul nostru, care reprezinta, mai degraba, o latrina fara fund al dejectiilor celor care vor sa ne indobitoceasca.

DE AIA nu suntem in stare sa reactionam, sau nici macar sa constientizam ceea ce ni se intampla.Suntem nu mult mai usor, ci eminamente simplu de condus de catre niste netrebnici dornici de inavutire pe banii prostilor.Pe banii unor prosti cultivati de ei.Suntem impasibili la smecheriile guvernului, la cum a fost saracita o tara cu potential in ultimii 21 de ani, la cum se fac imprumuturi pe sub mana, inutile si extrem de paguboase pentru statul Roman.

Suntem un popor de manelisti, tigani, un popor tabloidizat de propria sa prostie.

Suntem un popor care se complace in orice, pentru nimic.Ne place, ii votam pentru un mic si o galeata, ii uram, ii iubim, ii hulim.Toti sunt la fel, iar cei capabili nici nu se baga in politica.Am ajuns sa fim condusi de ultimii incompetenti si retardati, iar amprenta hotiei si incompetentei lor ne ajunge pana la os.

Solutia nu este schimbarea guvernului boc ‘uinspe, (care este, intr-adevar, un guvern incompetent, care a venit la putere fara NICIO masura anticriza), ci schimbarea intregii clase politice. Iar viitorul nu arata prea bine, cu generatiile care vin din urma.Deloc!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s