cosmote te baga in ceata


Lasand la o parte extraoptiunile si top up-urile(de fapt On Top) bonusurile care te fac sa iti utilizezi creierul pana la maximum pt a-ti da seama ce si cum, puse la dispozitie de compania de telefonie mobila, mai este si modalitatea anevoioasa de a afla cate minute ai disponibile si pana cand.Poate ar trebui sa fim mai ingaduitori avand in vedere zecile, sute de minute si sms uri moca(aproape moca) puse la dispozitie de Cosmote(chiar daca, intre noi fie vorba, retelele de telefonie mobila nu trebuie sa plateasca nicio taxa pt minutele in retea)

Caz concret: Extraoptiunea bonus lunar. Activare: 10 mai

La *134*1# imi zice ca am 300 min si 50 sms valabile pana pe 8 iunie

La serviciul Self-care =  meniul *100#(dupa 100 de mesaje care trb tastate) imi zice ca am 300 min 300 sms valabile pana pe 8 iunie, dar ca extraoptiunea e valabila pana pe 30 iunie. Extraoptiunea nu e acelasi lucru cu valabilitatea minutelor acordate de ea?!?!?

Iar la Ivr=meniul robitic de la 133, (dupa 100 de tastari) imi zice ca am extraoptiunea valabila pana pe 29 iunie(vezi inregistrarea de mai jos).

Acum, eu ce sa mai cred?????

Eu stiam ca extraoptiunea(in cauza) are perioada de valabilitate nedeterminata,aceasta ramanand activa pe cont, iar minutele le primesti doar cand efectuezi o reincarcare de minim 3 euro.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s