Vreau sa fiu prost (despre uameni)


Vorbeam despre curba lui Gauss si cum se regaseste ea in lume(adica cum caracterizeaza multe lucruri de pe acest pament in care ne ducem noi existenta).
Si facusem eu o schema despre evolutia existentei.Care parea ca se incadreaza perfect in curba lui Gauss.
Dar daca este sa caraterizam nivelul de intelect al oamenilor(nu neaparat IQ-ul, dar daca vreti, sa luam ca etalon acest aspect), acesta poate fi descris de funtia urmatoare, care are, surpriza, urmatorul grafic:

===
Adicatalea,pe o scara de la intarziere(retard) mintal, pana la genialitate, cum se caracterizeaza populatia de la un anumit moment dat a planetei.Si avem asa: foarte putine genii, ceva mai multi oameni cu un intelect extrem de ridicat, dar nu genii, oameni care se incadreaza in sfera normalului in ceea ce priveste intelectul, urmeaza mediocrii, si apoi prostii, dupa care: RETARDATII MINTAL.
Daca este sa fac o analiza vizuala asupra acestui grafic, observ ceea ce constatasem inca din scoala primara:dintr-un grup de 30, 2 sunt ff destepti, 4 sunt f destepti,8-10 sunt normali spre mediocri, restul ori sunt prosti, ori prosti spre retardati.
Extrapoland ajungem la populatia planetei, iar rezultatele concluziei nu sunt tocmai imbucuratoare pentru multi, dar multi dintre respectivii.
Adica peste jumatate din populatia planetei este constituita din imbecili, idioti, inapoiati, intaziati(retardati)mintal.
Ceea ce e grav e ca astia impanzesc toate paturile sociale, economice, decizionale, etc. Problema mea este ca de multe, prea multe ori ma doare capul din cauza acestor “uameni”
Singura parte buna este ca , fara ei, nu ar mai exista ceilalti.Implicit, eu nu as mai fi desptept(cum traiesc cu impresia ca sunt)
Fa-ma , Doamne, prost.
(poate asa reusesc sa ma bucur si eu mai mult de viata, fara sa mai constientizez ceea ce este cu adevarat in jurul meu)-oamenii prosti si retardati au o existenta foarte linistita


6 thoughts on “Vreau sa fiu prost (despre uameni)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s