noi si ei


Cum am crescut noi si cum cresc ei.Noi am crescut cu sotron, baba oarba, v-ati ascunselea, malaiasu, hotii si vardistii, etc, iar ei cresc cu hi5, messenger,sims, dota, world of warcraft , counterstrike si fifa, si mai stiu eu ce.
Strazile sunt aproape goale acum, in orice casa exista cel putin un PC sau, mai nou, un laptop.
Noi am crescut cu Captain Planet , Yogi si Bubu, Familia Flinstones si Bugs Bunny, sau Tom si Jerry, ei cresc cu roboti hidosi care se distrug, ori monstri care desfigureaza oameni abrutizati, iar sangele nu lipseste niciodata.
Noi ne testam si dezvoltam intelectul, dexteritatea siintuitia cu jocuri de gandire, ei impusca oameni si decapiteaza femei, sau fura masini in jocuri pe PC.
Mai mult, unii psihopatilogi mai si spun ca astfel de jocuri “educative” ” mai ales cele de strategie ) iti imbunatatesc activitatea elementului analog-cifric neuronal, jucandu-se cu ale sale cai batatorite.”, dar apoi tot ei se mira ca se ajunge asa, sau cazurile cu copii inspirati din jocuri ori filme care isi omoara parintii,profesorii, colegii, fratii, sau oameni la intamplare.
Una peste alta, generatia care deja a venit este formata din niste oameni abrutizati, care nu ma fac sa vad decat intunericul de la capatul tunelului.Ingrozitor.


2 thoughts on “noi si ei

  1. parintii sunt vinovati! ii vad cu telefoane la gat, cu bratara de aur pe mana, la doar 5 ani, povestind despre jocurile tampite, cum scriai si tu. Cum degeneratia a ajuns la varsta potrivita pentru a face copiii, iata-i, sunt aici, ei sunt copiii din zilele noastre. Trist, foarte trist!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s