FraudeDe la 0763764253:
Mama am avut un accident si sunt la spital imi este foarte rau suna la nr. 0725692798 sau la 0727292316 si vorbeste cu doctorul Niculescu Vlad.

Cum se mai gandeste omul sa faca niste bani nemunciti.La inceput a fost povestea cu:”ati castigat 2000 de euro, sau un televizor LCD si un nokia N**>Pentru a intra in posesia premiului cumparati 3 cartele de reincacare Orange si trimiteti-ne prin SMS codul de reincarcare”.Cu toate ca mesajul venea din partea”Cosmote”.Astfel, indivizii profitau de naivitatea celor mai saraci cu duhul si faceau bani frumosi din comercializarea euroilor primiti via credit transfer, pe care il vindeau, mai departe.
Cand nu a mai mers smecheria au inceput sa sune si sa se dea tot drept reprezentanti Cosmote si sa te puna sa tastezi un cod secvential(*444*5*nr lor de tel*1{sau ultimele 6 cifre din cnp in caz de abonament}#), urmand ca apoi sa stergi sms-ul primit fara sa-l citesti.Si de aceasta data multi fraeri au cazut in plasa.
Dar lumea a inceput sa se prinde de jmenarii, care au fost destul de intens mediatizate, asa ca mintile luminate s-au reprofilat.Si apeleza, daca nu la dorinta de inavutire a romanului sarac, la disperarea unei mame de a-si pierde copilul.Ca asta, sau ca si cazul de mai sus.
Daca cineva naiv suna la nr de telefon de mai sus, este solicitat sa achite intr-un cont bancar nu stiu ce suma de bani pt: plecarea elicopterului smurd, sau pentru nu stiu ce operatie.In ce hal s-a ajuns.Poate , la un moment dat, o sa ajunga ei in vreunul din cazurile pe care le simuleaza in excrocheriile lor.

Cat despre unul dintr numerele de telefon de mai sus, ale doctorului Pulea Spatarul, l-a m gasut si pe un site de anunturi:
vibro masaj
echipamente » generalitati »
vand aparat vibro masaj nou
6 benzi

echipamente | generalitati

Tip Anunt: vanzare :: Pret: 300 ron :: Negociabil: nu :: Adaugat in: 21-Mar-2007

Date de contact:
Persoana de contact: Adriana
Telefoane: 0727292316 ; Fax:
Localitatea: Constanta – Judetul: constanta
Adresa: ,
Email: (Trimite un mesaj)
link


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s