msn mms smsTrei patrimi dintre copiii cu varste intre 12 si 17 ani au cel putin un telefon mobil, ceea ce reprezinta o crestere cu 45% fata de 2004. Acestia trimit, in medie, cate 100 de mesaje pe zi, arata un studiu american.
Studiul a mai reliefat faptul ca tinerii primesc mai multe mesaje scrise decat apeluri telefonice. Totusi, cand vine vorba despre parinti, tinerii opteaza pentru “sunatul clasic”.

In medie, cei cu varste intre 12 si 17 ani, primesc cinci apeluri pe zi, dar trimit zeci de mesaje. 43% dintre respondenti care isi iau telefoanele mobile la scoala afirma ca trimit cel putin unul din clasa, in ciuda faptului ca mai multi profesori interzic folosirea dispozitivelor electronice, deci si a telefoanelor, in timpul orelor.

Campioane la trimiterea de mesaje sunt fetele. Acestea trimit cam 80, in timp ce baietii numai 30. Aproape 60% dintre fete trimit mesaje prietenilor doar pentru a-i saluta, iar numai 40% dintre baieti le scriu mesaje prietenelor.

In afara de trimiterea mesajelor, 83% dintre cei care folosesc telefonul mobil fac poze, de obicei cu animalele lor, dar si cu ei insisi in situatii haioase.


One thought on “msn mms sms

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s