bun asa


N-ar strica sa mai fim si putin nationalisti, si sa facem din Romania o tara mai buna.Vorba aia, are potential, dar lucrurile merg prost din cauza multitudinii de mentalitati poluate.Fara atitudine insa, este foarte greu, daca nu imposibil sa schimbam ceva.Niste Hackeri romani deja au inceput:
================

Câteva secţiuni ale variantei online a site-ului Daily Telegraph au fost sparte de hackeri români, care au afişat, în loc de paginile obişnuite, un mesaj în limba română, care reproşează publicaţiei modul tendenţios în care sunt prezentaţi românii în presa britanică, informează guardian.co.uk.

“Ne-am săturat să vedem cum nişte ‘gunoaie’ ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală, şi numindu-ne ‘romanian gypsies’ difuzând emisiuni de tot câcatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, se precizează în mesajul care poartă titlul R.N.S. – Romanian National Security şi este semnat “România”. Hackerii români au adăugat şi un post scriptum, de data asta în limba engleză: “Guess what, gypsies aren’t romanians, morons” (Ghiciţi ce, ţignii nu sunt români, idioţilor!).
Da, emisiunea TOP GEAR este, intr-adevar, de tot cacatul, la fel ca si ratatii de romani care vorbesc in Romgleza(maaarea lor majoritatea neavand habar nici macar de cele mai elementare reguli de ortografiere sau de vocabular ale limbii engleze).
Din cauza tiganilor si a infractorilor, imaginea Romaniei in strainatate se traduce ca imaginea Rromaniei.
Fiti mai nationalisti si incercati sa gasiti motive de mandrie referitor la apartenenta nationala.
Cititi de exemplu articolul asta despre cercetare sau vizitati site-ul SuntemRomani, caci motive s-ar gasi, la fel cum se gasesc si impotriva, desigur, o gramada.
Inchei asa:JOS CU JEGOSII DIN TARA!
Traiasca Romania MARE!


One thought on “bun asa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s