Justitia din Romanialater edit: nici organele legii nu sunt cum ar trebui sa fie.Niste lake fricosi care dau amenzi numai cui pot.Halal.
Avem cei mai retardati judecatori din Europa de est?
1.Batausul care si-a desfigurat fosta prietena, judecat in libertate!
2.REVOLTATOR! Batran Omorat in bataie pentru ca a traversat prea incet strada.Nepotica in varsta d doar 6 ani traumatizata pe viata.Soferul (un retardat de 22 de ani), care l-a batut pe pietonul ce traversa pe zebra este cercetat in stare de libertate.
3.Criminalul iertat de viol, pentru că victima, moartă, nu a depus plângere!!!
4. Mai era un violator in bucuresti care era cercetat tot in stare de libertate, dupa ce viola fetite de 11-12 ani , dar nu mai gasesc si link-ul. Am scris si pe blog despre asta.
*********
Judecatorii astia sincer merita sa treaca prin cele mai dure chinuri ei, si familiile lor.Nu merita sa aiba functia pe care o au(in Rromania, se pare ca asa se obisnuieste)
Moarte voua si familiilor voastre de retardati.Judecatori, auzi la ei.Fmm de ratati.Şoferul care l-a bătut pe Pavel Rentea, 62 de ani, din Craiova, pentru că traversa strada prea încet, a fost pus în libertate. Deşi victima lui Cosmin Drăgan, 22 de ani, a decedat la scurt timp după loviturile violente pe care le-a primit, făcând infarct, anchetatoriiconsideră că Drăgan nu reprezintă un pericol social. Decizia vine după ce, vineri, pentru arestarea sa au fost mobilizaţi polişti din patru judeţe.

Reamintim că, vineri după-amiază, Pavel Rentea se plimba cu nepoţica lui pe bulevardul Dacia din Craiova în aşteptarea mamei fetiţei, aceasta urmând să vină de la ţară. În momentul în care a traversat o stradă care ieşea dintre blocurile din zonă, a apărut o maşină BMW înmatriculată în Marea Britanie, condusă de Cosmin Drăgan, 22 de ani. Nervos că bătrânul şi nepoţica sa traversau prea încet, acesta a coborât din maşină şi l-a luat la pumni pe bătrân.

După ce victima s-a prăbuşit sub ploaia de lovituri, agresorul s-a întors la maşină unde a observat că îşi pierduse brăţara de aur. Enervat şi de acest fapt, Drăgan s-a întors şi i-a mai dat un pumn bătrânului. Pavel Rentea s-a ridicat, a făcut câţiva paşi şi s-a prăbuşit definitiv sub privirile îngrozite ale nepoatei sale, în vârstă de şase ani. Imediat după incident, şoferul, de etnie romă, a fugit de la locul faptei.

Sâmbătă dimineaţă, când s-a trezit, nepoţica lui Pavel Rentea s-a dus direct la camera în care dormea acesta, strigându-l „Tataie!”. Negăsindu-l, fetiţa a desenat pe o coală de hârtie un bărbat cu un punct mare şi negru în dreptul inimii, acolo unde ştia că-l doare pe bunicul ei.

Ionuţ, fiul victimei, spunea sâmbătă cu lacrimi în ochi: „Nu pot să mai spun nimic. Toată lumea se pregăteşte de Paşte, noi de înmormântare. Acum după ce am primit şi rezultatul autopsiei, ce pot să mai fac, decât să mă întreb, ce mai este drept în ţara asta!”. Nu numai că a fost lăsat liber, dar sâmbătă seară anchetatorii doljeni nici nu ştiau la ce infracţiune să-l încadreze pe şoferul bătăuş. (Florin Ţanovici)

Potrivit Gazetei de Sud, Cosmin Drăgan are toate şansele să scape de puşcărie deoarece autopsia efectuată sâmbătă dimineaţă asupra corpului neînsufleţit al lui Pavel Rentea nu a putut stabili o legătură de cauzalitate între leziunile constatate pe corpul său după bătaia pe care a primit-o şi deces. Medicii legişti s-ar fi limitat doar la a spune că Pavel Rentea a murit din cauza unui infarct miocardic cicatricial întins. “Deocamdată nu se poate stabili dacă şocul provocat de cearta cu şoferul i-a provocat infarctul care a dus la deces. Până atunci cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovitură cauzatoare de moarte cu autorul în stare de libertate”, a declarat procurorul Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Decizia de a-l lăsa liber pe Cosmin Drăgan ar putea deveni un nou caz controversat pentru oamenii legii din Craiova, un oraş cunoscut pentru numeroasele hotărîri dubioase prin care infractorii au scăpat de arestări sau condamnări cu complicitatea unor poliţişti şi magistraţi.

Incidentul de la Craiova nu este singurul caz de agresiune in trafc petrecut în ultimele zile. Trei şoferi ai Rebu şi alţi doi conducători auto au fost implicaţi miercuri într-un conflict violent, într-o intersecţie din Capitală, pentru că maşina ce ridica gunoiul staţionase în apropierea unui semafor, astfel că şoferul din spate, neputând să depăşească, a spart geamul vehiculului administraţiei. unul din angajaţii Rebu a luat o coadă de mătură şi a fugit după cel care a spart geamul, în vreme ce alt angajat s-a agăţat de ştergătoarele maşinii din spate, pentru a-l opri pe şofer să fugă de la locul incidentului. Acesta din urmă, însă, a pornit maşina, cu angajatul Rebu pe capotă.

Un şofer bucureştean a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile, joi după-amiază, de către un alt conducător auto, după ce bărbaţii au avut un conflict în trafic, pe Calea Plevnei din Capitală. Bărbatul rănit îi aruncase o cărămidă în geam celuilalt şofer, astfel că acesta a scos un pistol cu bile şi a tras spre agresor.
Comentariu:
Inca o data imi dau seama ca tara asta nu are absolut nicio sansa. Pot sa treaca si 1000 de ani. Regret ca nu am puterea si taria sa plec dracului din cloaca asta, in care noi mai traim cum traim, dar copii nostri ce vor face? E necesar, desi e cu totul utopic, reintroducerea pedepsei cu moartea pentru astfel de cazuri. A fost ucidere din culpa…ia sa vedem un singur caz in care se iau masuri cu adevarat…sa vedem a doua oara cum sta manelistul si se gandeste de doua ori inainte sa faca ce a facut bestia asta la Craiova. Din pacate insa nu va pati nimic, e limpede. Iar cu revolta sau protest…sa fim seriosi…suntem prea fricosi pentru asta.


3 thoughts on “Justitia din Romania

  1. Pe individ il cheama Cosmin Drăgan si este ca si mort, la fel ca si judecatorii si procurorii de caz.Sunt niste oameni morti si fara suflet, ei nici macar nu traiesc, dar din pacate omoara cu totii oameni adevarati

  2. Hristos a inviat.
    Vroiam sa te anunt ca mi-am schimbat platforma blogului si sa te rog sa modificati si la tine. Nu mai e satirikon.wordpress.com, ci satirikon.radardemedia.ro.
    Te regasesti in subsolul paginii, la categoria LINK EXCHANGE.
    Multumesc si la buna citire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s