moarte tiganilor, ungurilor si …si mai cui?


91% dintre români, de acord cu pedeapsa capitală.
sondaj
Marea majoritate a românilor ar spune DA, în cazul în care la noi în ţară s-ar organiza un referendum pe tema reintroducerii pedepsei cu moartea. 91% dintre români se declară de acord cu pedeapsa capitală.

Românii vor şi pedepsirea celor care comit infracţiuni în străinătate. 94% dintre români vor ca romii să-şi piardă cetăţenia română dacă săvârşesc astfel de fapte. Şi la fel ar trebui să se întâmple şi cu cei care cer autonomia ţinutului secuiesc.

88% dintre români ar vota pentru pedepsirea penală şi a celor care critică religia ortodoxă. Rezultate au apărut în urma unui studiu realizat luna aceasta de Asociaţia ProDemocraţia.
===
eu vreau ca toti rromii si ungurii care vor autonomia sa isi piarda atat cetatenia, cat si viata(sa nu mai fie considerati oameni si sa fie scosi in afara legii ca fiind in viata…prin urmare ar trb eutanasiate aceste fiinte)
Corect? Corect!


9 thoughts on “moarte tiganilor, ungurilor si …si mai cui?

  1. 88% dintre români ar vota pentru pedepsirea penală şi a celor care critică religia ortodoxă. ???? ce mah???? cum care critica religia ortodoxa??? adica dak io (io ,jiji becali, yo) vreau sa zic ca religia ortodoxa e un cacat cu mot si ca toti popii sunt niste labari imputiti si ca tatele care se duc la biserica sunt niste prefacute ,mironosite ,curve penale si alea care nu sunt asa sunt niste inguste , batute in cap de mici…. as putea sa continui lista dar s-a inteles ideea… ar trebui sa mi se aplice pedeapsa penala (poate te referi la ceva din codul penal…nu prea inteleg la care lege din codul penal te referi)???

  2. nu sunt genul de persoana indoctrinata, referitor la religia ortodoxa, in a 2-a porunca scrie sa nu iti faci chip cioplit si sa nu te inchini inaintea lor, eu ma tot gandesc icoanele ce sunt?
    mi se pare inestetic sa tot saruti crucea si icoanele dupa toate persoanele din biserica.
    oricum, religiile au fost inventate sa manipuleze “prostimea” 🙂

  3. Pai da…ce iese la sondaje este oarecum legat de ce cauta lumea pe Google.N-avem ce sa facem,populatia reprezinta tara.Mie imi e rusine sincer,ca traiesc in tara asta,da` ma rog, vroiam de fapt sa zic ca eram sigur ca o sa comenteze lumea la ideea cu religia :))

  4. Ar trebui ucisi toti ungurii din Tara noastra si din Ungaria asa cum au facut Hortystii in Transilvania in 1940-1944.Nici macar un ungur viu nu ar trebui lasat in viata!!!Ar trebui sa le jupuim copii de vii,barbatiilor scoase inimile afara din piept pe viu,ori scoase organele(tot pe viu)pe gura,
    Iar femeile spintecate,iar cadavrele lor ar trebui transate in bucati si imprastiate in pomi toate resturiile lor(maini si picioare)si capetele infipte in pari in fata caselor lor,cu ochii scosi afara si puse in loc monede.Asta ar trebui facut,si noi toti ar trebui sa o facem concomitent,intr-o singura noapte sa scapam dracului de toti ungurii imputiti.Eu insumi l-as jupui pe Orban de piele si as imbraca-o in timp ce el se uita.Va transmit voua tuturor celor ce gandesc ca mine spor la treaba si ,,Heil Hitler”si sa traiasca Reich-ul Romanesc!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s