prosti


Mi-am adus aminte de o faza, referitoare la dobitocii , atat de multi, ce mi-a fost dati sa vad.

Eram la o vulcanizare si un tip incerca sa-si umfle roata la bicicleta.Un mare retardat al acelor timpuri.Se intampla in urma cu 9 ani.Acum il ridic la rangul de retardat sinistru, desi se incadreaza bine in turma de imbecili ai zilelor noastre.
In fine, tipul facea atatea operatiuni si in asa fel de gresite in umflarea rotii, incat vine un om care astepta sa i se inlocuiasca o roata la vulcanizare, ii ia pana la urma pompa din mana si ii umfla el roata.
“Daca imi vine fiicca-mea acasa cu unu ca tine, o calc in picioare”. Biciclistul zambeste tamp.Normal ca nici n-a inteles ce a vrut sa zica omul.
Bai, si cati din astia nu sunt. E infestata lumea de ei, in toate mediile: Fie in cel mai mizer ghetou, fie in mediul universitar. Prostia si imbecilitatea nu are limite de varsta si educatie.Nu vreau sa extrapolez exemplificand, caci (spre rusinea mea), chiar daca cititorii mei sunt mai destepti decat ai lor, mai am si celalalt segment.


3 thoughts on “prosti

  1. Si cine e retardatul / prostul pana la urma? Biciclistul, sau celalat?

    PS: Ai un dezacord acolo, te las pe tine sa-l gasesti. Corecteaza-l, pana nu-l ‘vede’ si altii. 😉 Astept sa-mi raspunzi in privinta retardatului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s