presa in romania


De multe, chiar foarte multe ori ma intreb daca in Romania mai avem oameni de presa.

Adica jurnalisti care sa aiba macar o idee vaga cu ce se mananca presa, a patra putere in stat.

Nu extrapolez foarte mult pe idee, ca stim cu totii cam ce insemna presa in Romania.

Na stire de aici:
MINTE BOLNAVA! A indopat-o pana a ajuns la sute de kg, ca sa faca sex cu ea

Aparent o stire tabloidica, exact ca mai toate stirile de pe siteul stirile protv, mai toate luate din Libertatea, iar restul care trebuie puse de umplutura, preluate de pe situri straine, care pot sa nu sa aiba legatura cu presa.

Revenind la stirea cu pricina, reproduc integral continutul ai:

A facut tot posibilul ca propria iubita sa ajunga obeza, pentru ca numai asa i se parea atragatoare. A pus-o sa manance de mai multe ori pe zi numai fast-food, pana a ajuns la greutatea pe care el a considerat-o potrivita.

Se pare ca barbatul are un fetis care il obsedeaza: sexul cu persoanele supraponderale.

De ce se lasa o astfel de  femeie indopata de partenerul sau?

O explicatie ar putea fi legata de faptul ca multe dintre femei ar face orice numai pentru a fi pe placul sotilor sau de teama ca nu o sa le mai doreasca. Psihologii spun ca unii barbati au probleme cu potenta, dar prin ingrasarea partenerelor acestia pot ascunde dificultatile prin care trec. De asemenea, sunt unii indivizi care au trecut printr-o experienta traumatizanta in copilarie, iar amintirile de atunci au repercusiuni asupra dezvoltarii psihice ulterioare.

De obicei, femeile care se lasate ingrasate chiar de sotii lor ajung sa se izoleze si pana la urma sa rupa orice relatie cu familia sau cu prietenii.

In multe culturi, obezitatea este vazuta ca un semn al fertilitatii si al prosperitatii. De exemplu, in tarile africane, femeile obeze sunt considerate frumoase si atractive din punct de vedere sexual. O demonstreaza castigatoarea unui concurs de frumusete din Burkina Faso, din 2003. Avea 117 kg.

In tarile asiatice faptul ca femeile au mai multe kilograme in plus este un indicator al bunastarii si al bogatiei.

Ceea ce multora li se pare o ciudatenie sau de neacceptat, altora li se pare cel mai firesc lucru cu putinta.

Preferinta pentru casnicia cu barbati inchisi pe viata, pentru crime atroce, este un alt de exemplu. Annika Powell este  americanca ce a acceptat sa se marite cu un barbat condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a ucis-o pe mama primei sale sotii. Spune ca nu regreta niciun moment alegerea facuta. Ba i se pare chiar interesant.

Problema cu ea este urmatoarea: Nu are subiect, NU are complement.CINE pe CINE a indopat?
Stirea mai are cateva poze cu o grasana care mananca, poze care mai mult ca sigur sunt luate de pe net, fara sa aiba a face cu continutul si asa lacunic al stirii.
Am cautat pe net titlul stirii, poate poate au furat-o redactorii de pe undeva.Ce sa vezi, o sumedenie de publicatii onluine au preluat-o “as is”, dand ca sursa protv.
Ba, spuneti-mi si mie, despre cine este vorba?
Am un sentiment foarte puternic ca redactorii-denumire impropie(mai bine spus generatorii de material pe site-ul stirile protv) sunt absolventi de jurnalism la Spiru Haret in CEL MAI BUN CAZ.Cu siguranta ca nu au nici in clin nici in maneca cu redactarea sau verificarea unei stiri.
Macar daca vreti sa inventati ceva, faceti si voi ca aici Minciuna provoaca sterilitate, care incepe asa:Un studiu realizat de o echipa de cercetatori suedezi si britanici….
Adica are SUBIECT.
pUTEATI SI VOI SA spuneti: un barbat a indopat….sau…un American …sau orice altceva.
Macar foloseati pronumele EL.Voi nu vedeti ma ca sunteti varza si nici sa formulati o fraza coerenta nu sunteti in stare?
ps: recomandati-mi si mie un site unde sa pot citi si eu o stire serioasa, ca la mediafax am renuntat de mult, libertatea si cancan nu au spus niciodata nimic, antena3.ro si realitatea.net sunt varza, iar stirileprotv.ro pare administrat de 3 pustani de liceu in plina pubertate.
Cine ma ajuta?


5 thoughts on “presa in romania

  1. Presa din Romania nu mai merita nici flegmele din pacate. Is dezamagit rau. Eram fan Realitatea dar acum nu mai urmaresc nimic.
    Pt moment am luat o pauza pe blog in ceea ce priveste politica sau presa..nu de alta, dar daca ma apuc de scris nu ma opresc 😦
    Deocamdata m-am axat pe o rememorare, pe baza unor fotografii extraordinare, a unor momente aflate la cumpana intre marire si decadere, pentru unii, pentru altii.
    Va invit pe la mine pe blog, mai bem o cafea, mai jucam o tabla :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s