nimic


Voi nu ati invatat pana acum ca NIMIC nu este GRATUIT in viata?
Nici macar dragostea.Nici prietenia.Fiecare vrea ceva inapoi, prietenul, prietenie. Sau vreun serviciu, cand se poate, ca de aceea avem prieteni, ca sa profitam de ei, iar iubitul vrea, la randu-i, sa fie iubit.

Cu atat mai putin cursurile GRATUITE DE PILOTAJ de la Clinceni nu sunt GRATUITE
———————————————————————————————–
Un om spunea January 24, 2010 at 6:19 pm
Lasati adevarul despre Aerodromul Clinceni sa circule! Incetati cenzura mesajelor! Acceptati publicitatea negativa si mesajele contra. Acceptati realitatea! [Ceausescu, in viziunea lui, se credea adorat de tot poporul, numai ca poporul avea o cu totul alta idee despre asta]. Sistati modul comunist de cenzura! Filtrati cuvintele triviale, dar permiteti mesajele care refleta o parte din realitate. Fiti sinceri cu voi si cu restul, lasati manipularea la o parte! De ce sa dau UNSCRIBE? CA SA TAC? Vreau ca mesajele mele sa apara pe acest grup. Avem toti dreptul la exprimare libera [chiar si cei frustrati].

————————————————–

Viitorul nu este scoala de aviatie la stat. Aeroclubul Romaniei ar trebui desfiintat ca institutie finantata din bani publici si ar trebui privatizat. In momentul acela umilintele despre care vorbiti ar disparea. Nivelul de instruire ar creste fara discutie. S-ar zbura cum trebuie. Ar scadea numarul de accidente. Terenul de zbor si anexele ar arata civilizat. Dar totul ar costa. Si nu putin. Si e normal sa coste. Aviatia costa. Fara bani, in aviatie se moare. Deocamdata daca vreti cu adevarat sa invatati sa zburati mergeti la privat. Aeroclubul va va da depresii cumplite. Cer senin!

———————————————————

Ai dreptate ca anumiti angajati ai aerodromului nu au cei 7 ani de-a acasa ,sunt afemeiati si prost crescuti…dar sunt si unii cam putini …ii numeri pe degete care incearaca sa faca ceva dar nu reusesc din cauza celorlalti.

———————————————

In legatura cu acest articol…e un articol destul de diplomat avand in vedere anumite aspecte din cadrul AR. Mai pe scurt, trebuie sa intelegi, ca AR este o institutie de stat, cu foarte multe amprente sovieto-comuniste. Exista in toate aerocluburile teritoriale, personal navigant profesionist, care isi exprima frustrarile prin comportament marlanesc (respectiv inujurii si jigniri la adresa elevilor)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s