primarul laba trista


Pasiune bolnava a unui primar din Marea Britanie, surprinsa de camerele de supraveghere. Ian Stafford, in varsta de 59 de ani, obisnuia sa intre in dormitoarele femeilor si sa le fure lenjeria intima, pentru ca mai apoi sa se masturbeze.

Lasand mirarea deoparte, va invit sa ii vedeti chipul saracului om.Cu asa o fata, nici macar Laura Andresan nu cred ca se uita la el.:(

fete futute batute si violate iutub
Primarul din Preesall and Knott End, de langa Fleetwood, si-a recunoscut fapta doar dupa ce a fost surprins de o camera video, instalata in interiorul unei case in care a intrat prin efractie.

Individul a fost surprins in timp ce a intrat in dormitorul unei doamne, a cautat prin sertare si a furat o pereche de chiloti de dama.

Femeia s-a decis sa instaleze camera in dormitor dupa ce a constatat surprinsa ca ii disparuse o parte deloc nesemnificativa din lenjeria intima.

Inainte sa paraseasca locuintele “pradate”, barbatul se masturba, potrivit politistilor.

Nu se stie exact cate femei au fost deposedate de lenjeria intima, dar anchetatotii au precizat ca cel putin una dintre victime se afla la o varsta respectabila. Cert este ca autoritatile au descoperit in casa ciudatului primar mai multi chiloti de dama, identici cu cei furati.

Ian Stafford a demisionat din functia de primar in urma scandalului. Acesta urmeaza sa apara din nou in fata instantei in luna februarie. La prima infatisare a pledat vinovat.

Ian nu este singurul admirator al lenjeriei de dama. O tanara din Puerto Rico a ramas fara 88 de perechi de chiloti. Cel care le colectiona s-a dovedit a fi un vecin.

Si tot un barbat, in varsta de 56 de ani, din Germania, a fost acuzat ca a furat peste 1.000 de chiloti, de data asta barbatesti, purtati, si 100 de perechi de pantaloni de trening, pe care ii spala, calca si impaturea atent la el acasa.


4 thoughts on “primarul laba trista

  1. daca acest om e de condamnat ca a furat 5 chiloti, cei care stau in Parcul Eroilor in Tg-Mures si se masturbeaza in public ziua in amiaza mare ar trebui exterminati? :O si tin sa mentionez ca in apropiere exista 2 gradinite! primarul macar nu a facut rau nimanui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s