misteriozitatea intruchipata


Cat mister invaluie multe elemente din viata acestui SOV.Check this out:

Sorin Ovidiu Vântu (n. 23 noiembrie 1955, Roman) este un om de afaceri român, cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Caţavencu şi prin scandalul FNI. Revista Capital l-a poziţionat pe locul 3 in topul celor mai bogaţi oameni din România, cu o avere estimată la 800 milioane euro.

Alte interese ale omului de afaceri sunt neclare, acesta preferând să îşi conducă afacerile prin interpuşi, cu ajutorul off-shore-urilor aflate în Cipru. Printre acestea se numără Petrom si câteva agenţii de turism. Există zvonuri că ar deţine siteul hotnews.ro şi agentia de advertising Tempo, deşi veridicitatea lor nu a fost confirmată niciodată.
Prima apariţie televizată a lui Vântu a survenit pe 7 ianurie 2002 la emisiunea Marius Tucă Show. Ziaristul Marius Tucă a fost acuzat că a înregistrat emisiunea cu câteva zile înainte de difuzare, deoarece detalii ale discuţiei celor doi au apărut în presă. La ora de difuzare a emiusiunii, Tucă şi Vântu au apărut într-un studio improvizat, într-un loc care nu a fost făcut public niciodată.
Vântu a devenit cunoscut publicului român odată cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii (FNI), un fond fără o baza solidă de experţi şi investiţii, în care foarte mulţi români îşi depuseseră economiile, atraşi de şansele mari de câştig. După 5 ani de procese, Vântu a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, dar faptele au fost prescrise. Ioana Maria Vlas, presedinta FNI, a fost eliberata în aprilie 2008, dupa executarea a doi ani de detenţie.
În ianuarie 2007, Cristian Sima, fost presedinte al Bursei de Valori Bucuresti şi acţionar cu 10% la hotnews.ro, a declarat într-un interviu că ziarul Gândul a fost făcut cu banii lui Vântu. [2] Ziariştii demisionari de la Adevărul, în frunte cu Cristian Tudor Popescu, au creat ziarul Gândul, cu ajutorul poetului Mircea Dinescu, care a investit 1 milion de euro în ziar, bani care ar fi provenit de la Vântu. Motivul ar fi fost cumpărarea lui Popescu, care din critic al lui Vântu a devenit realizator la televiziunea acestuia (Realitatea TV).
Agenţia Tempo este cea care a creat celebrele spoturi video “Dormi liniştit, FNI veghează pentru tine” pentru FNI.

Vântu este cunoscut ca un “proprietar de oameni”, un patron foarte generos care îşi leagă angajatii de contracte foarte drastice şi foarte bine plătite. Printre cei care au semnat cu omul de afaceri se numără Robert Turcescu, Corina Dragotescu, Andrei Gheorghe, Iulian Comănescu, oameni care la un moment dat căzuseră într-un con de umbră sau in dizgraţie, toti fiindu-i fideli “salvatorului Vântu

Vantu asadar este unul dintre cei mai PUTERNICI oameni din Romania, si nu e de mirare ca curve obosite ca Laura Andresan incerca sa-i cada in gratii.Dar este si un mare sarlatan, sau hot.Jmecheras de jmecheras.Cu 800 milioane de euro o cumperi pe Lady Gaga sau pe mai stiu eu cine, nu pe vreo taranca obosita si cu bube gen L. Andresan sau Alina Analu Plugaru


3 thoughts on “misteriozitatea intruchipata

  1. Nu stiu ce combinatii are dar sigur hotnews nu este al lui , este al unui tip cu limba catifelata pentru curu’ lui Base.wow , ce joc de cuvinte…
    Mai stiu ca multa lume a suferit datorita pierderii banilor investiti la FNI , si unde a platit oalele sparte doamna Vlas.La cum arata , cred ca i-a fost mai bine in parnaie , acolo a cunoscut primele orgasme cu parnaistele-degetarese.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s