revolutia…. care nu mai este


Mare greseala sa semneze Geoana cu Crin acordul la Timisoara, si tocmai de 1 decembrie, de ziua |Romaniei.|Romanii i-au taxat.Si tocmai la Timisoara, de unde a pornit revolutia.O revolutie care a fost furata.Cred ca se zvarcolesc in mormant cei care au murit nevinovati in revolutie, cei care au murit pentru un scop, pentru un crez, atunci cand vad cum este romania la 20 de ani dupa revolutie.vai de mama….noastra.Si a voastra.
Pe un mare afis, plasat ostentativ chiar sub balconul Operei din Timisoara scria cu litere de-o shioapa ” 1989-2009, in decembrie, o data la 20 de ani, Timisoara debarca dictatorul”.
In spate, mare de steaguri rosii. In primarie se semneaza “Pactul pentru Timisoara”. Protagonisti: Geoana, Antonescu, Ciuhandu, Johannis. Cei vazuti, cei scosi pe sticla. Cei nevazuti, aflati in spatele marii Coalitii Anti: Iliescu, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie si alti lideri si baroni inclestati in lupta cu dictatorul “dictatorul”.

Prin venirea la Timisoara exact de Ziua Nationala a Romaniei, prin tentativa de a confisca simbolurile orasului- Opera cu balconul ei, Revolutia cu mortii ei- si a le folosi in lupta impotriva lui Traian Basescu, Alianta PSD-PNL-PRM-PNG a gresit teribil. Operatiunea de manipulare si de parazitare in folos electoral a trecutului si simbolisticii acestuia a depasit cu mult limitele bunului-simt. Un moment rusinos, care nu ar fi fost insa posibil fara complicitatea citorva sefi PNL si PNT. Ciuhandu, impreuna cu ramasitele jumatatii de PNT, Antonescu, acest fals depozitar de voturi si de valori, au crezut ca daca il aduc de mina pe Geoana la Timisoara si ii inchina simbolurile orasului, vor spala de pacate intregul FSN si pe Ion Iliescu.

Au mizat gresit pe amnezia populatiei unui oras care a demonstrat deja in cei 20 de ani ca trocurile politice si compromisurile nu-i stau in fire. Gestul provocator a primit raspunsul cuvenit. Sfidarea a fost rasplatita cu huiduieli. Autorii Pactului si a falsei reconcilieri nu s-au mai putut arata in balconul Operei, asa cum planuisera. Au trebuit sa fie scosi de jandarmi pe usa din spate. Geoana si Antonescu au ratat manipularea Timisoarei.

Incercarea PSD si PNL de a uzurpa simboluri este o tentativa de rescriere a istoriei, una din multele incercari de acest tip la care am asistat in aceasta campanie murdara. Actiunea de legitimare a Coalitiei Anti a esuat in Timisoara si era normal sa fie asa. Ca si Dinu Patriciu care a vrut sa-si iscaleasca prin filmuletul trucat razbunarea impotriva lui Traian Basescu, liderii Pactului- aceasta scurtatura via Johannis spre Cotroceni-, si-au pierdut ratiunea si bunul-simt venind la Timisoara. Manipularea eficienta si ura nu se asorteaza.

Au crezut ca minciuna televiziunilor mogulilor poate prinde radacini si in Timisoara. Au dat gres. Timisoara le-a dat o lectie. Ea va avea ecou in pofida valului de minciuni care s-a revarsat dupa aceea din trusturile mogulilor.mai animalule, mai huliganule, mai golanuleee……
Ceea ce nu dau televiziunile(mogulilor), vor trebui sa dea maine


PS:Ca fapt divers, cel putin in Bucuresti, chestia asta a fost una spontana, cu fff putini oameni adunati, in special tineri….repet, ca fapt divers, ca sa nu imi aud vorbe dupa aia.Nu sunt din PDL, Nu il simpatizez pe basescu, \Pur si simplu nu accept manipularea facuta de televiziunile si trusturile de presa care este facuta de moguli si baroni


8 thoughts on “revolutia…. care nu mai este

 1. sper ca pana pe 6 decembrie sa se intample o minune si romanii sa gandeasca liber…sa voteze un presedinte care stie sa conduca si nu unu care e condus…mai bine basescu decat iliescu…mai bine mort decat comunist

  1. conform mediafax, nu au avut autorizatie
   conform protv, cativa taranisti aveau autorizatie pana la 9
   una peste alta, organizarea a fost una ff proasta, in sensul ca a venit f f f putina lume, cateva steaguri, au mai venit unii cu cateva abtipilduri, si nimic mai mult.
   nimeni din pdl , in afara de vreo 2 care au venit la spartul targului.
   ps: televiziunile spun ca pe langa organizare, ca se dadeau cafele, ceaiuri, si bannere.
   Numai eu cu paloma am avut cafea si ceai din cei 100 de insi de acolo, si nu erau decat 2 mici bannere facute de 2 pensionari acasa, unu cu jos psd parca, si unu cu rosca stanescu si cu sloganul cu televizorul ati mintit poporul, care si in acest caz, vad ca s0a adeverit.
   ce televiziuni de nota…2

  2. presupun ca domnul primar psd-ist Neculai Ontanu a facilitat accesul pdl-istilor in zona fantantii de la universitate care se afla in sectorul 2 =)) chiar cred ca domnul primar Ontanu a acordat in regim de urgenta o autorizatie domnului basescu…cam asta rezulta din ceea ce spui tu…inainte sa deschizi gura mai bine pune-ti mintea la contributie…eu unu m-am dus acolo ca nu suport ceea ce se intampla in romania in anul 2009 – ceea ce s-a intamplat la timisoara ar trebui sa-ti dea mult de gandit – ziua nationala calcata in picioare de bolsevici in orasul cel mai iubit al romaniei – jos cenzura! gandeste liber ! respect timisoara

 2. @ sorina…
  esti o retardata .atat am avut de zis.
  ps: beheader69 respekt!
  Paloma respekt!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s