genetique


In 2006, un copil ciudat s-a nascut in Charikot, Nepal, atragand curiozitatea a sute de mii de oameni. Bebelusul, care avea capul aproape lipit de partea superioara a corpului, ochii extrem de bulbucati, si-a capatat imediat denumirea de Copilul-broasca.

Copilul a murit la doar jumatate de ora de la nastere, si a fost dus la spital imediat dupa decesul sau. Vestea s-a raspandit ca focul, iar in fata unitatii sanitare mii de oameni se stransesera pentru a vedea “grozavia”. Politia a trebuit sa fie mobilizata pentru a controla multimea.
Barbatul cu coada

Un alt care a socat lumea este acela al barbatului cu coada. Chandre Oram, din Bengalul de Vest, India, s-a nascut cu o prelungire a coccisului, care seamana cu o coada in toata regula. Superstitiile Indiei l-au facut sa se retraga din viata publica si sa creada ca este blestemat. Oram a declarat ca a fost foarte deprimat dupa ce 20 de femei cu care a avut o relatie, s-au despartit de el cand au aflat de ciudatenia lui.
Copilul ciclop

Nici copilul ciclop, nascut in India, in 2006 nu a fost privit cu ochi buni de catre societate. Medicii care au asistat la nasterea copilului cred ca accidentul genetic s-a produs din cauza efectului unui medicament experimental, anti-cancer, pe care mama bebelusului il luase in timpul sarcinii. Fetita nu avea nas, iar creierul nu era dezvoltat, astfel ca a murit la doar cateva zile de la nastere.

Wang Fang, in varsta de 27 de ani din China, s-a nascut cu picioarele intoarse invers – in locul degetelor era calcaiul, iar in locul calcaiului erau degetele. Wang s-a adaptat acestui mod ciudat de a trai, si chiar a refuzat sa fie platita ca o persoana ce are un handicap, spunand ca: “Pot sa alerg chiar mai repede decat majoritatea prietenilor mei, pot avea o slujba normala… asa ca nu este niciun motiv sa fiu clasata ca o persoana handicapata!”
Copilul cu trei maini
CLICK PE POZE PT VARIANTA MARITA


Liu Junjie din China este bebelusul care s-a nascut cu trei maini. Insa datorita tehnologiei avansate, doctorii au reusit sa-i indeparteze cea de-a treia mana care era dezvoltata complet.

Femeia cu un sfarc in calcai. Un consult la medic a dezvaluit un diagnostic uimitor: unei tinere de 22 de ani i s-a dezvoltat un sfarc exact in mijlocul talpii.


2 thoughts on “genetique

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s