fata nevazuta a BucurestiuluiIn sectorul 1, clanul Sadoveanu este specializat, potrivit oamenilor legii, in taxe de protectie. Iar gruparea Buba are grija de cimitire. Adica nimeni nu-si ia loc de veci fara sa plateasca o taxa in plus. Clanul Capone “lucreaza” la Gara de Nord. Obiect de activitate: taxa de protectie si controlul taximetristilor de lux – cei care lucreaza la negru. Proxenetismul, talhariile si furtul de masini sunt de domeniul clanului Domnu.

In sectorul 2, clanul Duduianu si gruparea Gheara si Corsicanu controleaza tot ce misca in centrul comercial Niro, dar si in randul afaceristilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestati pentru trafic de droguri.

Sectorul 3 este condus de Sile Pietroi, retinut anul trecut, dar foarte repede eliberat de magistratii bucuresteni, care au considerat ca nu reprezinta pericol social. Tot in zona actioneaza si oamenii lui Stoaca, specializati in furturi si proxenetism.

In Sectorul 4, sefi sunt Tobosarii si oamenii lui Benga, specializati in taxe de protectie. Tot aici, a revenit de dupa gratii si clanul Sportivilor, pentru ca membrii gruparii sunt judecati in stare de libertate.

Sectorul 5 era controlat in totalitate de fratii Camataru. De cand sunt la inchisoare, au pus stapanire Duduienii lui Piam, cu talharii, santaj si furturi.

In Sectorul 6 actioneaza oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Parcalab si clanul lui Preda.
Politistii si procurorii reusesc sa mai faca arestari – observa critic Realitatea TV. De multe ori insa, instanta ii pune in libertate. Judecatorii ori considera ca acestia nu reprezinta pericol social, ori cred ca sunt mult prea bolnavi ca sa suporte inchisoarea.


3 thoughts on “fata nevazuta a Bucurestiului

  1. Cel mai smecher in alexandria e Benone AlCapone, Serif, Vasile Muce, Tavan, Frisca si multi altii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s