sux sux sux


Site-ul Stirileprotv.ro a devenit de la o vreme incoace “cloaca” celor mai violente clipuri ce se pot gasi pe internet.Se pare ca “redactorii” site-ului nu fac decat sa caute cele mai violente clipuri cu putinta pe siturile “de specialitate”, sa le faca o mica descriere de 1 rand,doua, si sa urce clipurile chiar pe prima pagina, nu de putine ori acestea reprezentand chiar stirea principala.
sexinplex

imagini socante

 

 

 

 

 

 

 

Intrucat clipurile(repet, cele mai violente ale world wide web ului) pot fi accesate cu usurinta, chiar si de catre minori, fara nicun fel de disclaimer, am luat decizia de a face urmatoarea PETITE PE CARE VA INVIT SI PE VOI SA O SEMNATI,(CLICK AICI) pe care o voi inainta Autoritatii Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Aici aveti textul integral al petitiei:
Site-ul de stiri http://www.stirileprotv.ro, de cateva luni incoace, difuzeaza pe prima pagina clipuri de o violenta iesita din comun.
Redactorii care se ocupa cu gestionarea site-ului isi fac , se pare, veacul, pe siturile de specialitate violenta, de unde culeg cele mai scabroase si violente clipuri(fie ele si vechi de ani de zile-violente sa fie), pe care apoi le posteaza nu la categoria eveniment, ci pe prima pagina, acolo unde intra oricine.
Clipurile nu prezinta decat o avertizare de o secunda, in care privitorul este instiintat ca urmeaza imagini socante.
Pe langa faptul ca nu exista niciun fel de disclaimer(verificare de varsta), sau alta metoda de a interzice minorilor sa acceseze asemenea mizerii, site-ul stirilor protv este recunoscut ca fiind unul din cele mai accesate site-uri din media, dar si din online-ul romanesc.
Solicit asadar revizuirea materialelor care intra pe acest site.
dau doar un exemplu, in care este prezentat un act de violenta inimaginabila (cum numai pe celebrul site ogrish se mai gaseau asemenea montruozitati)
http://stirileprotv.ro/stiri/international/filmat-in-timp-ce-este-rupt-in-bataie-chiar-langa-prietena-lui.html
Acest tip de jurnalism nu numai ca nu este unul profesional, dar si contribuie activ la degradarea societatii.


2 thoughts on “sux sux sux

  1. Nu mai nu te am la messenger pe tine, dar iti blgul la preferite. Am vazut ceva despre Alexandria si Teleorman la tine pe blog. Si eu sunt din Alexandria. Am vazut ca mi-ai vizitat blogul. Ce te-a interesat mai mult sau despre ce ai vrea sa mai scriu. Ce parere ai? Cred ca ai vazut sunt primul care am semnat petitia ta. Si am argumentat.

  2. »» Astăzi, la şcoală a fost o bătaie între 2 colegi. Ghiciţi ce zicea agresorul… “Na cum lua ăla de pe protv, aşa iei şi tu”. Felicitări iniţiatorului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s