prostilor


Un elev din 20 crede ca Hitler a fost antrenor al echipei germane de fotbal.
In plus, unul din sase elevi britanici crede ca Auschwitz este un parc tematic al celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit unui sondaj.
Simbolul Zilei Comemorarii ar fi reprezentat, pentru 12% dintre elevii chestionati, nu de macul rosu, ci de arcadele aurii de la McDonald’s, iar 40% din totalul elevilor nu stiu ca aceasta se sarbatoreste pe 11 noiembrie.

Un sfert dintre copii au afirmat ca o bomba nucleara a fost lansata deasupra orasului Pearl Harbor, iar unul din 20 a apreciat ca Holocaustul a fost festivitatea de la finalul razboiului.

Rezultatele surprinzatoare nu se opresc aici: jumatate dintre copiii chestionati stiau ca Ziua D (D Day) reprezenta ziua debarcarii in Normandia, un sfert crezand ca este vorba despre o sarbatoare britanica – “Dooms Day”.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de copii, cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani, si a cuprins intrebari despre ambele razboaie mondiale.

Acum sa va spun eu:
Hitler a fost unul dintre cei mai mari oameni in viata, un vizionar absolut,Auschwitz a fost unul din locurile care ar fi curatat planeta asta de suboameni, daca nu lua acea intorsatura nasoala razboiul,bomba nucleara ar fi trebuit, intr-adevar, lansata asupra Pearl Harbor-ului, nu deasupra unui oras Japonez,Holocaustul nu a fost festivitatea de la finalul razboiului, desi asa ar fi trebuit sa fie!!!,
iar Ziua D (D Day) reprezinta o zi neagra in istoria umanitatii.Hitler i-a lasat sa scape pe soldatii englezi pe mare, iar ei (prin deciziile luate de Churchill, si alti neghiobi ca el), i-au multumit prin atac.

Razboiul mondial cel de-al doilea ar fi putut fi cel mai bun lucru care s-ar fi putut intampla omenirii, in schimb a fost un esec.Ca urmarea, societatea este cea pe care o vedem astazi.Ma refer aici si la cei care vor incerca sa imi comenteze negativ la acest material.Pacat de voi….ca nu ati facut dush cu Zyclon-B.V-ar fi facut un bine…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s