zau


Femeile mai plinute sunt mai bune in pat!, arata un studiu, iar eu ma intreb….chiar era nevoie de un studiu ca sa isi dea seama de asta????
Doamnele cu forme sunt de-a dreptul apetisante, cred domnii, care spun ca acestea se descurca mai bine in momentele intime.
Un studiu publicat in Marea Britanie arata ca 89% dintre reprezentantii sexului tare prefera femeile cu forme, in detrimentul slabanoagelor “trase prin inel”.

Nici reprezentantele sexului frumos nu se lasa mai prejos: 68% dintre femei considera ca sexul cu un barbat durduliu este cel mai bun. Si asta pentru ca partenerii cu burtica “se straduiesc mai mult” sa le faca pe plac doamnelor si sunt mai “dedicati”.

Cercetatorii au mai descoperit si ca oamenii slabi se foiesc de cinci ori mai mult in timpul somnului decat cei plinuti, astfel ca dormitul langa o persoana slaba nu este intotdeauna cel mai placut lucru din lume.


2 thoughts on “zau

  1. tare ! dormitul langa o persoana slaba nu este intotdeauna cel mai placut lucru din lume pt ca se foieste mult :)))))))))) normal ca se foieste ca era spatiu :)) dak pui 2 grasi intr un pat und dreaq sa se mai foiasca ??? p jos??:))) ca sa nu mai zic ca si intorsul p o parte si p alta e un efort fizic si omu se culca sa se odihneasca :)) like d’ohhhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s