uupsy


Elevii unui liceu din Beclean au de acum catalog online. Astfel, părinţii pot verifica la orice oră atât notele, cât şi absenţele.

Părinţii din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, pot verifica online notele şi absenţele copiilor

Directorul liceului a înfiinţat acest catalog, a spus el, îngrijorat de numărul tot mai mic al părinţilor prezenţi la şedinţe. “Imediat după încheierea orelor, notele se trec în catalogul online şi părintele poate verifica atât notele, cât şi absenţele. Elevii nu sunt foarte încântaţi pe moment, însă cu timpul se vor obişnui”, a explicat directorul ajunct al Colegiului Naţional Petru Rareş, Cristian Nicula.

Părinţii şi profesorii sunt încântaţi de această idee. “Este în primul rând în beneficiul elevilor. Ca părinte, susţin această idee, pentru că aş avea tot timpul ocazia să văd notele şi frecvenţa la şcoală a elevului”, a spus o profesoară.

Elevii privesc însă cu alţi ochi catalogul online. “O situaţie cam dificilă pentru elevi. Dar pe de altă parte poate fi avantajoasă pentru că elevii se pot coordona mai bine, să vadă notele materiilor şi la ce mai au de lucrat”, a precizat o elevă.

Profesorii au spus că de când a intrat în funcţiune catalogul online, elevii vin mai des la ore.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s