mie imi place soarele


Bronz mortal! Povestea tragica a stewardesei care iubea sa stea la soare.
Timp de 4 ani, britanica Hayley Birch a profitat la maxim de avantajele job-ului de stewardesa si n-a irosit nicio ocazie de a merge la plaja, pentru a se bronza.
Insa pasiunea pentru soare s-a dovedit mortala pentru tanara de doar 25 de ani, care s-a imbolnavit de cancer de piele.
airplane
Hayley nu a ratat plajele din Las Vegas, Dubai, Australia si Hong Kong, in timpul celor 4 ani in care a lucrat ca insotitoare de zbor pentru Virgin Atlantic.

“E atat de crud si nedrept. Avea un serviciu pe care il adora si avea toata viata inainte. Intr-adevar, ii placea sa se bronzeze si probabil a stat la soare mai mult decat majoritatea oamenilor. Insa era bruneta si folosea intotdeauna creme protectoare”, a marturisit indurerata mama tinerei.

In decembrie 2007, Hayley a observat o alunita nou aparuta pe un picior. Analizele au aratat ca era canceroasa, astfel ca i-a fost extirpata.

“Am crezut ca s-a terminat, insa sase luni mai tarziu, Hayley s-a ales cu o excrescenta in zona inghinala. A extirpat-o, insa cancerul a reaparut apoi in stomac, gat si la subtioara”, si-a amintit mama britanicei.

Tanara a urmat chimioterapie si radioterapie, insa la inceputul acestui an, medicii i-au spus ca boala ei se afla intr-un stadiu terminal.

“N-a intrebat nici macar o data cat mai are de trait – nu voia sa stie. A preferat sa se ocupe de strangerea de fonduri. A fost o tanara foarte feminina si intotdeauna i-a placut sa arate bine. Chiar si cand mergea la spital pentru radioterapie, nu pleca pana nu se machia”, a dezvaluit mama lui Hayley.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s