avize


Atentie amatorilor de Facebook, printre multele pericole care exista via site-uri de socializare, cum ar fi traficul de carne vie, mai este prezent si actul de inselaciune.

De exemplu, in varianta de limba romana a site-ului bantuie un anume Victor Ionescu(nu este numele lui real, se ascunde in spatele anonimatului), care, printre multe comentarii de viata, de regula mondenitati, pune si cate vreun cuvint de duh, si da add la mai toata lumea, acumuland peste 4000 de “prieteni virtuali” pe care apoi incerca sa ii escrocheze, sub pretextul de ajutor umanitar.

Omul si-a deschis si un asa zis site de ajutor umanitar: cucartilepefata.ro, care apoi a fost abandonat datorita multitudinii de plangari primite de la utilizatorii facebook.

Iata ce mi-au declarat doua “prietene” ale acestuia:

mi-a spus ca se ocupa de copii cu probleme

si ca fiecare dintre noi trebuie sa ii trimtia lui bani

sa-i ajute el

Ne-a spus Maria, o utilizatoare FB pe care acest individ, care se ascunde in spatele pseudonimului Victor Ionescu, a injcercat sa o jecmaneasca de o suma de bani.Fiind luat la intrbari de mai multi utilizatori carora le-a pretins bani, distinsul auto-intitulat intelectual a preferat sa le dea ignore, in loc de explicatii.

O alta utilizatoarre care il cunoaste din vedere pe individ, ne-a declarat,sub protectia anonimatului:

spunea intr-o seara ca

a doua zi isi duce copilul la facultate

ca sa aflu ca de fapt copilul era iubita lui de 18 ani

el avand vreo 38-40 de ani

Individul , din cate se pare, este o persoana de etinie negricioasa, care a gasit aceasta modalitate de a castiga bani, prin intermediul celui mai mare site de socializare.Atentie mare la cine puneti botul si cui dati bani.Preferabil nu dati bani unor necunoscuti care va abordeaza pe internet, sun pretextul de ajutoatre umanitare catre copii.

Aaaa…sa nuit setul de reguli de pe pagina excrocului:

Respecta regulile acestei pagini!

1. Nu accept limbaj obscen pe pagina mea.

2. Nu accept atacuri la persoana mea fara argumente.

3. Este dreptul meu sa va accept in viata (si pe pagina) mea sau nu.

4. Am dreptul sa dau ignore fara sa va ofer o explicatie.

5. Nu sunteti obligati sa stati aici atata timp cat nu va regasiti in acest spatiu. Timpul este important pentru voi.

6. Nu accept comentarii pe langa subiect si comentatul de dragul socializarii (nu este socializare, este doar prostie). Mi se pare lipsa de respect fata de cei care posteaza si comenteaza un subiect anume.

7. Nu accept oameni care repeta mereu acelasi subiect si tot timpul gasesc vinovati: guvernul, politicul, etc. Uitati un amanunt important: voi ca indivizi sunteti cei care poarta vina si trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru faptele voastre (chiar si votul).

8. Pentru punctele 6 si 7 va invit sa mergeti in piata Obor unde puteti sa comentati aceste subiecte pe larg cu pensionarii care joaca sah si table.

9. Eu nu copiez pe nimeni. Este doar caracterul meu de om direct care poate sa fie asemanator cu caracterul altor persoane (publice sau nu).

10. Nu accept FarmVille, aplicatii Facebook si nici nu iubesc SPAM-ul.

Cei care nu se regasesc in cele 10 puncte prezentate mai sus pot sa paraseasca pagina fara nicio suparare. Prefer sa raman cu 150 de oameni si sa pot avea discutii civilizate.

Multumesc pentru intelegere.


Favorite Quotations Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s