moldovenii si alcoooooolul


Pornind de la urmatoarea stire, as vrea sa generalizez, ca asa imi place mie:
Nu mica i-a fost uimirea unui barbat din Iasi, cand si-a gasit femeia, in varsta de 62 de ani, zacand inconstienta in casa! A sunat de urgenta la SMURD, iar verdictul medicilor sositi la fata locului a fost: coma alcoolica.Insa altceva avea sa uimeasca intreg spitalul – alcoolemia record a femeii, de 7,37mg/dl.

Internata de urgenta la spitalul din Iasi, femeia si-a revenit miraculos dupa numai 12 ore si a fost externata. Acesta este un semn in plus ca organismul era obisnuit cu alcoolul si cantitatile mari de tarie!


2 thoughts on “moldovenii si alcoooooolul

  1. E mai degraba ceva genetic…. In state oamenii de stiinta se tot agita sa descopere ce gena e ‘vinovata’ de diferite performante sportive, uite ca si la noi au ce studia, ADN-ul lor contine ceva in plus o gena cu radical(COOH). Exista totusi un paradox foarte multi moldoveni sunt extrem de inteligenti si asta s.a vazut de-a lungul istoriei, explicatia pare banala: ‘Beau de sting, alcoolul omoara neuronii slabi sau bolnavi si raman aia sanatosi si sprinteni.’ =)) just kidding

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s