de ce am io un blog shukar


Ba…stau io asa si ma intreb…de ce afecteaza asha pe multa lume ce scriu io pe blogu asta? Ce cuvinte fara importanta majora scuip eu pe aici? De ce se ataca asha de multa lume?
De ce vrea Asta sa ma dea in judecata, sau asta?

Chiar stateam de vorba cu o amica si-mi spunea:nu stiu ce e cu atata agitatie in jurul blogului tau… de ce sunt atatia consternati? Poti sa zici ce vrei ca e blog ce plm…

Ba…sincer si io ziceam asa…ce mare scofala? e un nimic daca stai sa te gandesti…e locul unde imi refulez eu frustrarile acumulate de-o viata…unde imi vars veninul si unde mai scriu cate-o insemnare sa-mi descarc sufletul vandut de mult diavolului.
Sloganul acestui, sa-i zicem…jurnal online, este: Uncensored flow of sincere thoughts…
In traducere libera…aici imi bag io pula in cine vreau, cand vreau, cum vreau…e parerea mea personala pe care o expun asa cum consider de cuviinta….despre orice domeniu social, sexual, sau paranormal.

Ca vizitele depasesc cateva mii bune, asta e partea a doua…insemna ca scriu bine, si ca blogul asta e shukar.Si faptul ca numarul comentarilor depaseste cateva zeci la anumite intervale de timp, la anumite articole..este iar partea a doua.

Ideea este una cat se poate de simpla…dreptul la opinie personala este garantat de diavol, dumnezeu, stat si constitutie, iar dreptul la alegere, al liberului arbitru, la fel.Adica daca nu-ti place ce scriu nu mai citi in pula mea!!Daca vrei sa ma tot injuri in comentarii anonime poti sa o faci ca idotu’/idioata…dar e dreptul meu daca le public…

Asa ca…voi faceti-va ca nu mai cititi..si eu ma fac ca nu mai scriu…Te Trales Baftalo!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s