rrrrroooomania


Acu si austriecii…trebuiau sa stie ca TIGANII nu au ce cauta in libertate….trebuiau sa ii reclame la Auscwitz ca fiind evadati..dar deh…ce ti-e si cu minoritatile astea….
O familie de austrieci are, cu siguranta, ce povesti cand se va
intoarce din vacanta petrecuta in Romania. Marti seara, cei trei straini, doi adulti si un copil pozau linistiti un lac din localitatea Merisani, in Arges.
“Ospitalieri”, cativa romi le-au indicat frumusetile locului, insa aveau un plan bine pus la punct: sa le distraga atentia, ca restul gastii sa sustraga geanta cu bani din autoturismul turistilor.

Turistii austrieci pagubiti au preferat sa stea departe de camerele de filmat. Nu la fel au procedat si tiganii care s-au adunat sa-i sustina pe cei 5 indivizi suspecti de furt, 3 dintre ei minori. Acestia se jura ca nu au nicio legatura cu furtul.

In apararea suspectilor sar rudele acestora, dar si liderul romilor care se declara nemultumit de actiunea politistilor.

Prin metode numai de ei stiute, romii au facut disparut portofelul cu bani, insa politistii cred ca in cel mai scurt timp vor reusi sa recupereze banii si apoi sa intocmeasca dosare penale pe numele suspectilor de furt. Trei dintre acestia sunt insa minori si vor scapa oricum basma curata.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s