inca o dovada ca la medicina intra toti idiotii


Nu e de mirare ca anul asta au fost mai multe locuri decat candidatii…si s-a intrat si cu 6….ca sa nu mai vorbim ca multe examene se cumpara…medicii buni pleaca in afara….apoi ne miram de degringolada din sistemul sanitar.

Oroare si mister la Timisoara, unde doi studenti, o fata si un baiat, sunt acuzati ca au ucis si transat un barbat de 65 de ani. Crima s-ar fi petrecut intr-un camin din campus, chiar in camera tinerei.Politistii au descoperit in portbagajul unei limuzine parcate in fata caminului de la Medicina un sac de plastic in care erau picioarele unui barbat, iar intr-un geamantan era restul trupului.

Portarul caminului a observat in jurul orei 5.00, doi tineri care ieseau din cladire. I-a atras atentia mai intai fata, despre care stia ca sta acolo – era foarte agitata, se uita speriata in toate partile. In spatele ei mergea un baiat, care se chinuia sa care un geamantan ce parea foarte greu.

Portarul a vazut ca lasa in urma dare de sange si a chemat politia. Tinerii, care i-au vazut miscarea, au lasat in portabagajul limuzinei bucatile de cadavru si au fugit. Politistii spun ca i-au identificat si ii cauta. Au dat in consemn la frotiera si autoturismul in care s-au urcat studentii.

Criminalisti si legisti au impanzit de urgenta zona. Darele de sange duceau intr-o camera de la parterul caminului, unde stateau studentii de la Medicina.

Surse din interiorul anchetei sustin ca in acea camera ar fi fost omorat si transat barbatul in varsta de 65 de ani. Identitatea lui nu a fost inca dezvaluita.

Sunt multe necunoscute in acest caz sinistru. De pilda cine este victima si cum a ajuns in camera fetei? Care a fost mobilul crimei si ce urmau sa faca tinerii cu trupul fara viata?

Cei doi studenti sunt dati in urmarire generala.


7 thoughts on “inca o dovada ca la medicina intra toti idiotii

  1. Ce legatura are admiterea la medicina cu o crima facuta de 2 psihopati?…crezi ca la acdemia de politie nu sunt si dezxati sau la academia militara…sau eu stiu la ce facultate…orice padure are uscaciunile ei dragutza…asa ca taci ca numa prostii debitezi

    1. Am citit si articolul. Tot nu vad legatura intre titlu si articol. Ce are sula cu prefectura? Poate ai dreptate, om fi idioti, ca ti citim tie articolele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s