Premiera la Alexandria- legatura de tren directa pentru plaja


Din surse inca neoficiale am aflat ca de la gara din Alexandria se poate lua un rapid direct catre litoral, care opreste fix pe plaja din Mangalia.


Daca pana de curand prin aceasta gara treceau trei amarate de personale pe zi(care deserveau satele de pe directia Rosiori-Zimnicea), garnituri invechite si la care mai toti agronomii si calatorii mergeau “cu nashul”, din august 2009 pe aici va trece Rapidul 988 Alexandria-Bucuresti-Mangalia.
Garnitura va fi dotata cu aer conditionat, camere de supraveghere , dar si televizoare LCD pentru a face cat mai placuta calatoria de 2 ore si jumatate.O sursa din CFR declara ca atat va fi durata calatoriei ca urmare a modernizarii liniilor ferate.Din momentul imbarcarii de la statia Alexandria si pana veti fi cu prosopul ori seslongul pe plaja nu va trece mai mult de 2 ore si 45 de minute.
Pretul unui bilet va varia intre o sacosa de rosii la nasul sau o gaina in caz de supra-control. Cei care vor fi prinsi cu tichete de calatorie valabile vor fi dati jos la prima statie, la golful francez din Costinesti, si obligati sa faca nudism.
Asa ca ce mai asteptati alexandreni, haideti la mare!!!(departare de casa)


One thought on “Premiera la Alexandria- legatura de tren directa pentru plaja

  1. cea mai tare stire eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    =))=))=))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s