sa zica vreonu ca nu-si merita soarta


In primul rand parintii lor sunt niste dobictoci, in al doilea rand ei sunt niste cretini…si in al treilea rand isi merita soarta din plin…poate mai invata si idiotii aflati in viata cate ceva, desi nu as crede….Probabil ca o sa urmeze un nou miting pentru ca motociclistii nu sunt respectati pe sosele, nu?

Un tanar de 18 ani, din Giurgiu, a murit miercuri noapte pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in timp ce se afla pe motocicleta unui prieten de-al sau, de doar 17 ani, care nu avea permis.

Motorul pe care se aflau cei doi s-a izbit violent de o alta motocicleta din fata lor, pe care se afla un prieten de-al lor, in varsta de 23 de ani, tot fara permis de conducere.

Politistii au stabilit ca adolescentul de 17 ani n-a pastrat distanta corespunzatoare si s-a ciocnit de cealalta motocicleta. Tanarul de 18 ani a murit pe loc, iar prietenul lui a fost ranit grav si dus la Spitalul Municipal din Capitala.

Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza ca baiatul de 17 ani sa fie tras la raspundere, pentru moartea prietenului sau.

Si tanarul de 23 de ani, care a scapat doar cu un picior rupt, va trebui sa raspunda in fata legii, pentru conducerea pe drumurile publice a unui vechicul, fara sa aiba permis

60331049


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s