penibili si lame…jet ma


(Update!!!  sa imi mai suga pula si aurel weiner, presed. comunitatii jidanesti evreesti din romania)Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea Antisemitismului poate sa suga pula, la fel si dr Alexandru Florian, dir institutului national pt studierea holocaustului din Romania.Fa, prostule, in afara progromului de la iasi impotriva jidanilor evreilor nu a existat holocaust in tara noastra…de fapt…nu a existat deloc(cred de altfel ca nici nu stii ce inseamna) , dar un gay ca tine din pacate este de alta parere…..oameni care nu au viata whatsoever si nici nu au ce face….niste distrusi, cu toate doctoratele lor in prostie….

context initial:
Reactii vehemente din partea mai multor institutii, dupa ce primarul din Constanta, Radu Mazare, a aparut la un eveniment cu o uniforma de ofiter german din Al Doilea Razboi Mondial. L-a urmat atunci indeaproape si fiul sau, Raducu, imbracat in ordonanta.

Ca fapt divers. Radu Mazare este un tip de milioane, sufletist, care a facut o avere cu inteligenta sa, si care isi traieste viata din plin.Voi, cu institutiile penibile pe care le reprezentati sunteti niste labagii ratati.PUNCT.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s