din cultura universala


1 O fata nu poate ramane insarcina in timpul unui act sexual daca a avut orgasm in decursul acelui act
cadru militar, 21 de ani

2 Dupa ce a ejaculat prima data, actul sexual se poate consuma intre cei doi parteneri fara prezervativ, caci nu mai este risc.
doctor, 32 de ani, catre partenera sa de 19 ani

Acum, in ceea ce il priveste pe doctor, era un marlan care profita de prostia alia ca sa o poata regula fara prezervativ.Un idiot fara caracter care a mai si lasat-o pe copila insarcinata si apoi nu a mai vrut sa stie despre asta.Dar tipul de 21 de ani chiar crede porcaria aia cu orgasmul.Si mai sunt multe fete care cred ca pot ramane insarcinate din terte motive imbecile.Mai bine asa decat sa ai risc maxim aiurea.Unde este educatia din zilele noastre?

Alt exemplu:baiat de 14 ani, invatat ca e nebun daca mai e virgin odata ce-a trecut de 12 ani, este batjocorit de toti prietenii (in majoritate si ei virgini, dar pozeaza in mari futaci, niste bestii sexoase de nestavilit (desi sint aparent anemici, 45 de kile la 1,70m)). fata de 14 ani, stie exact cum se suge un cock, deocamdata numai teoretic, de pe culghiorl. mai stie sigur ca o fata care isi arata fata naturala e complet penibila, iar daca nu i se vad chilotii din orice pozitie e chiar pe linga realitate. parintii amindurora sint niste dobitoci. fata si baiatul intra in contact unu cu altul si cu alcoolul si cu tigarile. apoi urmeaza intrebari cretine de genul “helo yo, sint beca si am 14 ani, pot ramine insarcinata daca prietenul meu mi-a ejaculat in gura?”. asistenta ramine perplexa. hmmm, se pare ca nu. “m-am jucat cu prietena mea si am ejaculat in chiloti. aveam si blugi. poate sa ramina insarcinata?”. whatta fuck? “prietenul meu mi-a bagat-o numai putin fara prezervativ. credeti ca sint insarcinata?”Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s