mars fa de-aiciO gagica de puscarias, inchis pentru trafic de persoane , nu s-a saturat de secs…doamne dumnezeule CE OAMENI!!!!

O reclamatie mai putin obisnuita a ajuns in spatele gratiilor, la penitenciarul din Vaslui.
Este semnata de o tanara de 23 de ani, care se plange ca nu a avut parte de luna de miere, adica 48 de ore, asa cum spune legea, alaturi de sotul ei, care este inchis.

Tanara de 23 de ani a povestit cat de mult il iubeste pe cel cu care s-a casatorit, dupa o relatie de 6 ani. Nunta insa a avut loc la penitenciar, pentru ca sotul este detinut, de mai bine de 1 an pentru trafic de persoane.

Dupa fericitul eveniment, cei doi aveau dreptul legal sa petreaca impreuna 48 de ore. Linistea le-a fost tulburata brusc, dupa 24 de ore, sustine femeia. Conducerea penitenciarului Vaslui spune ca detinutul a fost deranjat doar pentru ca era apelul de seara.

Cei doi soti sunt hotarati sa-si caute dreptatea pana in panzele albe. Tanara a facut plangere la Administratia Nationala a Penitenciarelor, iar barbatul a intrat in greva foamei. Daca va fi gasit vinovat, angajatul reclamat risca o penalizare la salari


One thought on “mars fa de-aici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s