invidia


Invidia dusa pana la paroxism este generatoare de prostie.Prostia este sursa ividiei, insa cele doua sentimente sa hranesc reciproc unul cu altul.
Invidia este o proiectie a propiilor nerealizari, a propriei incapacitati.
Invidia,…invidia este de fapt o ura a sinelui indreptata catre cel care a reusit unde tu nu ai fost in stare.
Un om invidios este un om slab, fara carater.Pe masura ce invidia macina mai mult din sufletul si mintea omului slab, acesta renunta de a mai face eforturi de a se realiza sau a reusi in domeniul unde cel/cei pe care ii uraste are succes.
Invidia nu isi are, niciodata, locul.
Invidia este o boala, cronica, care nu are leac.Invidia este o infectie care, in general, duce la pierderea sufletului.
Invidia este draconica si este boala lui Satan.
Fii invidios, si, cu siguranta vei ajunge in iad.
Un om plin de invidie este gol pe dinauntru, este ca un recipient plin cu o infectie purulenta.Un gunoi de care societatea ar trebui sa se lepede.Societatea insa abunda de asemenea gunoaie, este bazata pe invidie in ultimile sute de ani.Infectia se raspandeste, si nu prevede nimeni un leac.Cu caracterul te nasti, si multiincerca sa ti-l ia, sa ti-l distruga.Multi invidiosi vor sa fii si tu ca ei.Asta este, de fapt, dorinta lor si scopul suprem.In mintea lor vor sa iti vada raul, dar la nivel subconstient vor, de fapt, sa te aduca, pe treapta de jos, acolo unde sunt ei.
Feriti-va de invidiosi caci ei sunt o infectie, nu incercati sa ii tineti aproape crezand ca iti veti vindeca, caci n-au leac.Singurul lor presupus leac este chiar raul vostru, decadenta voastra.Si asta doar le hraneste invidia.Le-o sporeste, aceasta fiind indreptata ulterior catre altcineva.Pe voi doar o sa va dispretuiasca o data ce v-au decazut.
Aruncati invidiosii la gunoi, acolo unde le este locul, si trageti apa dupa ei.O societate sanatoasa se curata singura de astfel de specimene, punandu-i la locul lor.
Participati la creerea unei societati normale si apreciati aproapele pentru realizarile lui, nu il invidiati.Invidia este primul pas pentru o infectie care va va otravi incet, dar sigur, mintea si sufletul.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s