Summer sex


Facem mai mult sex pe timp de vara.
In luna mai, maternitatile din toata lumea sunt mai neincapatoare ca niciodata. De unde deducem ca in luna august se procreeaza la maximum!
Pozanicky(2290)
Sexologii explica: libertatea din timpul verii, concediul, relaxarea, sunt ingredientele care fac posibila o renastere a vietii sexuale. In schimb, libidoul este ceva mai pretentios, cerand mai mult timp si mai multa energie.

Mai mult soare = mai multa dorinta si mai multa placere

Cu cat suntem mai expusi la lumina, cu atat moralul nostru creste, iar corpul produce molecule care ne incita la placere. Referitor la acest aspect, neurobiologia a confirmat ca un moral crescut favorizeaza dorinta, placerea, pe cand unul scazut conduce direct la abstinenta.

Vara vine cu alte beneficii care ne incita la sex! Soarele favorizeaza o stare de spirit libertina caracterizata prin mult optimism si gandire pozitiva, prin cresterea considerabila a productiei de dopamina si serotonina.

Acestia sunt doi neurotransmitatori ce joaca un rol deosebit de important in reglarea starii noastre si, implicit, a dorintei de a face sex.

Mai mult spatiu pentru fanteziile erotice

Visai sa faci sex in mijlocul naturii? Pe timp de vara acest lucru este posibil. Iata de ce multa lume nu se poate abtine. Explorarea este la loc de cinste.

Tensiunile sunt eliberate

Pe timp de vara, emisfera stanga a creierului nostru, cea responsabila cu ratiunea, este… in concediu! Ramane in post cea dreapta, responsabila de toate nebuniile din timpul verii. Nu e de mirare asadar ca ne lasam condusi de val, de intuitie si de dorinte.

Ce iese? Uh, un adevarat foc de artificii pe plan erotic!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s