unii oameni


De multe ori intrebarea se scurge pe buzele multura, tulburandu-le mintea…..multi sunt poate amagiti, dezamagiti, amagiti de o minciuna frumoasa pe care ar vrea sa o creada, dezamagiti de situatia in care neavand de ales trebuie sa se complaca.
De ce unii oameni…nu au nici cel mai elementar simt al valorii, al adevaratei valori…?
De ce unii oameni…sunt ca o buba plina de puroi ce nu ezita sa explodeze atunci cand interesul obscur o cere?
De ce unii oameni…sunt o infectie pe planeta asta, in lumea asta, in viata asta, in viata lor, in viata noastra, in viata mea?
De ce unii oameni…nu merita nici macar o clipita de atentie sau de perceptie a existentei lor nici macar la nivelul suconstientului?
De ce unii oameni…nu vad evidentul ce troneaza in fata lor, refuza logica si imbratiseaza prostia la nivelul ei cel mai cras?

Unii oameni..exista doar pentru a forma o specie infectioasa care se raspandeste cu foarte mare repeziciune pe suprafata planetei, distrugand, asemenea uneii invazii de lacuste, civilizatii, organizari socio-economice , si chiar vieti..
Unii oameni…s-au dezvoltat intr-un mediu malitios, malign, infectat pana in miez cu ura de cea mai pura concentratie, putrezit de scarnavie si diabolism, rautate crasa.

Unii oameni…se organizeaza pentru a-si atinge interesele comune,insa nu ezita sa-si tradeze prietenul atunci cand au ceva de castigat din acest lucru…

Unii oameni…Toti oamenii….merita sa moara….
…de fapt de asta s-au si nascut…asta e unicul scop al existentei lor…de a putrezi , de a fi mancati de viermii asemeni carora au fost in scurta lor viata ce a durat cat bataia din aripi a unei muste de hoituri,..de a se intoarce in mocirla in care existentialitatea lor a decurs…
de a deveni niste cadrave in putrefactie…

Oameni fara trecut..fara prezent..si cu siguranta fara viitor….niste animale….animale cu putere dezvoltata de a rani, de a chinui, de a face rau….oamenii lui Satan care trebuie striviti ca niste gandaci infectiosi ce sunt..ca niste sobolani ciumati…

Veninul si otrava varsate in textul de mai sus nu apartin niciunei religii, secte, sau organizatii non guvernamentale…


2 thoughts on “unii oameni

  1. Sunt perfect deacord cu cele scrise de tine…si vreau sa completez…doar atat… SUNT…OAMENI TRANSFORMATI…IN VIERMI PARAZITI…DIN MORTI…CRESCUTI CU SEVA CELOR VII…CE DUC O VIATA DE AMORF…SI SE HRANESC…CU…MURDARII….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s