“inteligenta” fatala


O adolescenta de 17 ani, din Brasov, a sfarsit intr-un mod teribil din cauza unei pasiuni, aparent inofensiva. Nu se despartea niciodata de laptop, iar cand s-a hotarat sa-l ia cu ea in cada, a facut pasul fatal.

DSC00071

S-a aplecat din apa sa-i puna si firul de alimentare si atunci curentul i-a strabatut tot trupul.

Cand parintii Flaviei s-au intors duminica seara acasa au dat de un peisaj sinistru. Singurul lor copil zacea fara viata in cada, cu laptopul langa ea. Si-au dat seama imediat ce s-a intamplat si au chemat ajutoare, dar medicii de pe ambulanta n-au mai putut-o salva.

Fata a rams fara baterie, probabil in timp ce vorbea cu prietenii pe internet, iar cand a pus mana pe cablul de alimentare, sa-l bage in priza, n-a tinut cont de faptul ca avea mana uda. Moartea i-a fost fulgeratoare.

Fata abia terminase clasa a X-a la un colegiu renumit din oras si era lumina parintilor.

Duminica seara, Flavia tocmai se pregatea sa-si intalneasca prietenii si au stabilit ultimele detalii pe internet. Cum voia sa faca doua lucruri deodata, si-a luat cu ea computerul in cada.

Desi nu exista dubii despre felul in care a sfarsit fata, politistii ii investigheaza acum moartea. Pentru parintii ei insa nu exista nimic care sa le aline durerea.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s