LEGE nr.6661 din 2009


LEGE nr.6661 din 2009 privind Regimuri muzicale acceptate.

art1-Incepand din data abrogarii prezentei legi,compozitiile muzicale care se incadreaza la genul “manele” sunt interzise a mai fi ascultate in public.Pentru definita completa a genului “manea” vezi anexa legislativa.Tot din aceasta data se interzice comercializarea sau detinerea de suport pe care sunt inscriptionate compozitii muzicale de acest gen.

art2-Se interzice orice eveniment care are drept tema sau la care participa manelisti,ori persoane care asculta ori interpreteaza acest gen de muzica,fie in particular,fie in public.

art3-Incepand cu 11 august 2009,se interzice ascultarea genului muzical intitulat “Manele”,indiferent daca acest lucru se face in public sau in particular.

art4-Definitie cocalar sau manelist.. Se recunoaşte, de obicei, după freza plină de gel, lanţuri groase de tinichea la gât, tricou mulat şi bineînţeles roz inscripţionat cu „De puta madre” sau „Gigolo Italiano 800$”

Cocalarului îi place de obicei să se pozeze în oglindă şi apoi să posteze pozele pe contul lui de hi5, plin de sclipici şi steluţe.

Spre uimirea noastră ştie să folosească tehnica modernă foarte bine, reusind să prelucreze foarte artistic pozele, adăugându-le cu mare măiestrie o grămadă de steluţe, inimioare şi texte inteligente. Foloseşte Yahoo Messenger pentru a ţine contactul cu membrii haitei şi pentru a da cât mai multe massuri din ce în ce mai idioate. Deşi în aparenţă animal inteligent, cocalarul nu ştie să se exprime decât prin fapte. O caracteristică aparte a cocalarilor este folosirea cratimei când nu trebuie sau acolo unde nu ar fi trebuit să existe niciodată: î-şi, face-ţi, etc.

Poartă în permanenţă ochelari de soare, chiar şi noaptea şi bineînţeles telefonul mobil de ultimă generaţie cu care poate reda în difuzor sunete percepute ca noi oamenii ca nişte zgomote ciudate, dar care pentru cocalar reprezintă „alinarea sufleţelului”.

Cocalarul umblă în haită, manifestându-se destul de zgomotos la apariţia femelei, denumită şi piţipoancă sau prinţesă.

Tot din aceasta data,oricine se incadreaza la aceasta definitie si in plus audiaza manele poate fi executat public,fara proces,pe loc,cu conditia prezentei unui procuror desemnat de consiliul anti-manele.

Sanctiuni:
Pentru incalcarea articolului 1 din prezenta lege pedeapsa este inchisoarea de la 5 luni la 2 ani si interzicerea unor drepturi.
Pentru incalcarea articolului 2 pedeapsa este inchisoare de la 1 an la 3 ani si interzicerea unor drepturi.Daca infractiunea s-a petrecut in public,pedeapsa este de la 3 la 5 ani de munca silnica la noul canal Bucuresti-Dunare-Marea-Neagra,precum si interzicerea unor drepturi
Pentru incalcarea articolului3, dupa o saptamana de la intrarea in vigoare a acestuia,pedeapsa este moartea,daca vinovatia este dovedita de un procuror desemnat.Aceeasi pedeapsa se aplica si interpretilor de manele si celor care detin ori comercializeaza asa ceva.IN acest caz,averile acestora devin proprietatea statului.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s