A vrut sa se razbune pe amantul nevestei sale violandu-i sotia!


Poveste rupta parca dintr-o telenovela la Galati. O femeie de 53 de ani sustine ca a fost batuta si era cat pe ce sa fie violata de un vecin, chiar in apartamentul acestuia.
Victima povesteste ca la mijloc ar fi vorba de o razbunare: sotul ei s-ar fi incurcat cu nevasta vecinului, iar acum omul a vrut sa-i plateasca cu aceeasi moneda.

Femeia a fost plecata in urma cu 2 ani la munca in Italia, timp in care, sustine ea, barbatul ei ar fi avut o aventura chiar cu sotia vecinului. A crezut ca omului i-a trecut supararea, dar s-a inselat.

Victima era duminica seara in propriul sau magazin, cand a primit vizita vecinului sau. I-a spus ca sotia lui o invita la o cafea, pentru ca vrea sa-i povesteasca ceva important. De buna credinta, femeia a mers in apartamentul celor doi. Odata ajunsa in casa insa, vecinul a pus-o la pamant cu mai multe lovituri si a incercat sa o violeze, chiar de fata cu sotia lui.

Victima, speriata, a inceput sa strige dupa ajutor, moment in care a intervenit chiar sotul ei, aflat la un etaj mai jos. Pentru ca nu a reusit sa intre in apartamentul vecinilor, a chemat politia.

Femeia de 53 de ani a ajuns la spital si isi aminteste cu groaza prin ce a trecut.

De teama ca vecinii vor afla ce au facut, cei doi soti si-au parasit imediat locuinta.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s