zapping


Ma peej pe bipurile voastre Zapp.Asta ca sa vedem cum firme mari ajung sa fie facute de cacat de angajatii romani.

Daca sunteti bipuiti de nurmarul +40 (0) 768254601. insemna ca cei de la zapp s-au gandit sa va faca o surpriza si sa va suprataxeze cu un numer portat…NU apelati….ar trebui luate masuri de catre IGCTI.

O problema semnalata si de crow:

Poate va lua cineva masuri pana la urma sa nu mai fim hartuiti cu beepuri din partea companiei Zapp. Rapsunsul oficial a 3 reprezentanti Zapp printre care si Alexandru Burdusel Data Support Specialist este :

In momentul in care primiti beepuri de la numere ce nu le aveti in agenda, e alegerea dvs daca apelati. Nu va obliga nimeni sa sunati inapoi. Deaceea nu vad care e pana la urma problema dvs ? Ce reclamati ? E publicitatea din 2009 nu e abuz al nostru. Cererea de a va scoate numerele din baza noastra de date ca sa nu mai primti apeluri nu poate fi procesata. La revedere.

Alex spune:

nu e numar cu suprataxa ci e un cacat de campanie de promovare de la Zapp, primest un bip de la un numar care este cu tine in retea (eu amprimit de la un numar de cosmote, altcineva de la un numar de vodafone) dar este vorba de acelasi robot care iti raspunde si iti promoveaza un rahat de oferta de la Zapp si ca daca mai suni de 10 ori poti sa castigi nu stiu ce laptop. Nu inteleg de ce nu te suna direct, te pun sa ii si suni.. penal..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s