Licitaţie eşuată. Bărbaţii n-au dat decât 10.050 euro pentru fecioria Alinei Percea


Pana unde duce prostia romancelor….

Licitaţia prin care o româncă a încercat să îşi vândă virginitatea pe internet s-a încheiat. Alina Percea a avut peste trei milioane de oferte, dar cea mai mare dintre ele nu depăşeşte suma de 10.050 euro. Din aceştia se mai scad 15%, reprezentând comisionul site-ului unde a avut loc licitaţia. Astfel, tânăra din Caracal nu va încasa efectiv decât aproximativ 8.500 de euro, mult sub suma pe care îşi propusese adolescenta să o obţină.

Alina Percea a părăsit România din pricina problemelor financiare. Şi-a dorit întotdeauna să îşi continue studiile(ce studii fa? tu nu stii sa vorbeste corect romaneste….studii de supt pula,poate:)), dar suma de care avea nevoie era mult prea mare pentru posibilităţile sale, aşa că a recurs la o metodă inedită. Inspirată de modelul unei tinere din Statele Unite, care şi-a vândut virginitatea pe internet pentru o sumă ce depăşea trei milioane de euro, Alina s-a hotărât să încerce şi ea.

Licitaţia a pornit de la suma de un euro, dar românca spera să câştige astfel peste 50.000 de euro. Iniţial, reprezentanţii site-ului care a organizat licitaţia spuneau că sunt mari şanse ca fata să obţină chiar o sumă mai mare. Licitaţia s-a încheiat însă joi seară, iar Alina se vede acum nevoită să renunţe la puritate pentru o sumă mult mai mică.

doamneeeee cat de proasta eeeesssstiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

FA IN MORTI MA TIII…….TU NICI LIMBA ROMANA NU O STII BINE……LA O PROSTIE CA A TA NICI NU MA EXCIT FA IN MORTII TEI DE STOARFA 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s