Efectele crizei financiareÎn timp ce actualii guvernanţi inventează fel şi fel de taxe şi impozite aberante, împovărând soarta şi aşa grea a românului de rând, adolescente fără părinţi bogaţi au redus drastic tarifele la cel mai ieftin serviciu din portofoliu – sexul oral.

Împinse de sărăcie, din ce în ce mai multe adolescente teleomănene practică cea mai veche meserie din lume, prostituţia, singura afacere în care investiţia iniţială este zero.

Dar cum sunt fete de liceu, informate şi cu bune abilităţi în marketing, acestea sunt printre primii… agenţi economici care au înţeles să reducă preţurile, mărind productivitatea prin racolarea unui număr mai mare de clienţi. Clientul mulţumit recomandă şi dă numărul de telefon al prostituatei colegilor de serviciu şi amicilor. Pentru grupuri mari se percep reduceri importante, după modelul muzeelor din Occident.

„Aspirina săracului”, cum este denumit popular sexul oral, este oferită contra sumei de 30 de lei. Înainte de criză, tariful era unul nenegociabil: 50 de lei. Prostituţia în Teleorman ia din ce în ce amploare, „protagonistele” făcând parte din clase sociale şi medii diferite, de la eleve până la funcţinare de bancă sau cadre didactice şi sanitare.

Incitat de poveştile exotice ale colegilor de birou, un funcţionar public din reşedinţa de judeţ, cu leafă mică, dar dorinţe mari, a apelat la serviciile unei prostituate de 17 ani, recomandată de un bun prieten. Gheişa de Alexandria, dornică să îşi satisfacă clienţii, dar şi să facă un ban… muncit, a fost promptă, reuşind ca în mai puţin de 30 de minute de la apelul telefonic să se afle pe bancheta din dreapta a autoturismului amorezului de ocazie.

Înainte de a începe „afacerea”, bugetarul a încercat timid o negociere, adică să mai lase ceva din tariful fix de 50 de lei, plângându-se elevei că această sumă reprezintă salariul lui pe două zile. După câteva momente de meditaţie, minora a fost de acord să încaseze doar 30 de lei, şi datorită faptului că tatăl ei are o leafă tot aşa de mică precum a partenerului, similitudine ce a sensibilizat-o profund. rtr


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s