Gigi Becali a fost eliberat!


gigi liber

In sfarsit s-a intamplat!!!

Omul de afaceri Gigi Becali a ieşit din arestul Direcţiei de Cercetări Penale, la mai puţin de două ore după ce Tribunalul Bucureşti i-a admis recursul faţă de decizia Judecătoriei sectorului 1 de respingere a cererii de eliberare sub control judiciar.

Becali, care a stat în arest din 3 aprilie, a fost întâmpinat cu urale de către mai multe persoane care i-au scandat numele.

El a spus că în această dimineaţă s-a împărtăşit la duhovnicul său, după care a mulţumit trusturilor de presă, în special celor deţinute de Sorin Ovidiu Vântu şi de Camelia şi Dan Voiculescu.

“Nu doresc nimănui să ajungă aici, nici celui mai mare duşman. Aş vrea să mulţumesc trusturilor de presă, sincer, nu e demagogie. Când eşti aici…Am simţit o mare alinare a suferinţei când presa, mai ales trusturile lui Vântu şi Voiculescu, mi-a luat apărarea. Când am ajuns aici am spus un singur lucru: eu pot fi umilit, dar demnitatea omului depinde numai de comportamentul lui în anumite situaţii”, a spus Becali.

El a afirmat că la un moment dat îşi pierduse speranţa că va fi eliberat.

“La un moment dat îmi pierdusem speranţa, dar mi-a venit în cap vorba Domnului Isus Hristos: «de ce te îndoieşti de mine?»”, a spus Becali, arătând că Dumnezeu i-a dat o palmă să se împărtăşească şi că nu a putut-o face niciodată ca în această zi.

Becali a mai spus că primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă va fi să o ia în braţe pe fetiţa sa cea mică, pe care o numeşte “prinţesă”.

Persoanele care au venit la arestul Direcţiei de Cercetări Penale i-au scandat numele până când Becali s-a urcat în maşină, însoţit de avocaţi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s