naspaDin cauza cancerului la pancreas de care sufera si a tratamentului de chimioterapie, Patrick Swayze a ajuns la 48 de kilograme.

In imaginile surprinse se poate vedea cum teribila boala a facut ravagii pe chipul si trupul celui care a fost considerat, in anii ’80, cel mai sexy barbat din lume.

Din cauza chimioterapiei si-a pierdut parul, iar suferinta i-a marcat puternic chipul. In ciuda faptului ca este de slabit, apropiatii starului spun ca acesta “are stare de spirit foarte buna” si ca nu se da batut.

Actrita Whoopi Goldberg, care a jucat cu Patrick Swayze si Demi Moore in “Fantoma mea iubita“, i-a luat apararea vechiului ei prieten, despre care multi au spus ca este terminat din cauza teribilei boli care il macina fizic si psihic. “Patrick nu are o data de expirare ca produsele alimentare. Stiti ceva? El face ceea ce ar face oricine in situatia lui. Se lupta zi de zi cu boala. Nici unul dintre noi nu poate sti ce-i rezerva viitorul“, a declarat Whoopi.

Sursa imagini: Daily Mail

Este super de cacat faza sa faci din asa ceva un subiect de fotoreportaj,insa asta pune in avidenta faptul ca inca mai avem boli incurabile in secolul asta,iar cancerul nu iarta pe nimeni..naspaaa….de unde o veni cancerul asta? Chiar asa de raspandit sa fi fost aceasta boala draconica si inainte?Sau sa fie o consecinta si a dezvoltarii tehnologiei?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s