eu nu va vreauToţi deplângem soarta libertăţilor cetăţeneşti, durerea fraţilor noştri de peste Prut, cum sunt ei rusificaţi şi traşi înapoi de elementele rusofone, cum îi cuprinde comunismul cu tentaculele sale macabre.
Comuniştii au câştigat alegerile din Republica Moldova cu PESTE 50% din voturi. Adică peste jumătate din populaţia cu drept de vot de la moldoveni e de părere că ultimii 4 ani au fost buni pentru moldova şi că autorităţile de acolo au procedat şi procedează corect în relaţiile cu rromânia.

Şi atunci ce mai vor de la noi? Dar noi, ce naiba vrem de la ei?
Oamenii au decis, doresc să fie singuri, să fie stat unitar, rusofil, fără legături prea strânse cu rataţii retarzi dinspre sud, adică rromânii.
De ce nu îi lăsăm în pace? zice Arhi

Vali Petcu zice:
Piş pe podul de flori de peste Prut

Dacă politicienii români ar avea vreun pic de coaie şi de voinţă, ar închide graniţa cu Moldova. Bă, sunteţi comunişti, staţi în pula mea acasă! La ce vă trebuie cetăţenie română? Să plecaţi la muncă în vest? Staţi dracului acolo, că tare vă place roşu! Ce atâta unire, ce atâta pace şi prosperitate? Ăia au altele în cap, să stea în pana mea în ţara lor! Dacă voiau, se uneau cu noi de 15 mii de ori până acum. Mă pot lipsi de Inconstantin şi Tolea. Ah, şi îl puteţi lua înapoi pe Ilaşcu, că a făcut destule ca parlamentar român.

Patrioţii de carton să mă scutească. Convingeţi-i pe ei, nu pe mine!

Eu zic:
N-am nevoie de voi…nu va vreau…ma pij pe voi..cu accentul vostru de cacat, cu viata voastra de cacat,cu nesimtirea voastra? Ceee…Eminescu? Ce pula mea geniu…era un moldovean idiot..un debil mintal si un sifilitic….obsedat sexual si labagiu…NU VA VREAU.


One thought on “eu nu va vreau

  1. E parerea ta si o respect. Referitor la Eminescu te rog doar sa vezi urmatorul documentar… Iti va rapi cel mult o ora din viata ta dar te va ajuta sa gandesti de doua ori inainte sa iti exprimi parerea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s