gata cu jmekeria de pe hi5


Cei de la hi5 nu au dat inca un comunicat oficial in acest sens,insa se pare ca au lucrat pentru ca toate metodele de salvare a pozelor aflate in orice cont de pe site-ul lor sa nu mai poata fi salvate.
Toate metodele cunoscute pana acum:save,save as,save picture as,copy image location nu mai duc decat la un gif numit 1x1_trans care e de dimensiuni mici si reprezinta un pixel. :d adica are un pixel.
De asemenea baietii au scos si optiuna de image link,din acelasi motiv.
Mai ramane insa valabila optiunea de print screen :d
Probabil au fost multe probleme cu impostorii si/sau siturile gen pitipoanca -cocalar.
Asadar:Nu se mai pot salva poze de pe hi5 nici macar din contul vostru,decat cu print screenul,ceea ce e ceva de munca.Sac.


6 thoughts on “gata cu jmekeria de pe hi5

  1. mda si pe mine, da sincer vorbind. windows vista snipping tool? iti ia 3 secunde sa faci un screen si sa fine exact pe poza. sincer mi se pare o prostie ce au facut ei. incearca sa protejeze prosti care nu au auzit de privacy setings. sau care is destul de dobitoci sa se dea mari pe net cu pozele alea.

  2. =)))))))) 1. iti poti salva din contul tau personam ( e o prostie ce ai scris tu mai sus….induci lumea in eroare) =)))

    1. esti fraer…nici din contul personal nu mai mergea la momentul scrierii acestui articol( March 7, 2009).Si a durat o gramada pana sa poti si din contul personal..sau persoAANAL.
      Da?

  3. in afar de print screen sau sinping tool mai esteo varianta save page as si se va crea un folder cu numele paginii si toate elementele grafice folosite in acea pagina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s