A venit circu’


In ultimii ani,la inceput doar toamna,dar acum si primavara,din ce in ce mai des in municipiul resedinta de judet apare un targ de haine din Bistrita nasaud.Bravo lor.Daca nu umplu toti pomii cu reclamele lor nu fac nimic.Ok.Sa ii umple.
Dar parca nefiind de ajuns,polueaza fonic orasul din ce in ce mai des,cu o masina cu 3 portavoci,anul trecut una straina,anul asta,in 2009 cu o dacie de-a noastra,promovand parca produsele romanesti.


O voce nazala si extrem de enervanta repeta la nesfarsit aceleasi cuvinte,inca de dimineata devreme si pana seara tarziu,incat ajungi sa le si visezi daca esti alexandrean.Masina respectiva urmeaza cu strictete acelasi itinerariu,din ce in ce mai des si obsesiv.Ca in perioada prebelica,cand venea circul in marile orase.Poate ca nici atunci nu erau atat de penibili.
Domnule primar,dumneavoastra i-ati autorizat sa deranjeze linistea publica intr-un mod atat de cras?
Nu zice nimeni sa nu isi faca reclama,dar nu sa treaca o data la fiecare 9 minute prin acelasi loc,ca deja ne imbolnavim psihic si o sa ajungem sa le cumparam toate hainele ca sa plece o data de aici si sa nu mai vina,ca ne-am saturat.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s