cacat ba,cacat (дерьмо)


Unii oameni,multi oameni,foarte multi oameni,duc prostia pana la paroxism.De ce? Doar datorita faptului ca acolo se situeaza ei in cadrul curbei lui gauss in ceea ce priveste nivelul de inteligenta?
De prostie te lovesti in viata zilnic,la fel si de concepte idiotice ori de mentalitati de mahala.Dar un om care se vrea mai sus de mediul curbei lui gauss ignora in general acest lucru,dand si mai mare dovada de inteligenta.
Ceea ce insa a inceput sa ma deranjeze tot mai mult in situatia politico-sociala de astazi este mentalitatea conform careia rusii au eliberat europa de fascism,s-au jertfit saracii in razboiul mondial numero deux,si sunt vezi doamne eroi si martiri,pe cand nazistii sunt niste criminali.Pot sa vars o lacrima acum,sau mai tarziu cand am programata o vizita la pisoar?
Daca cel de-al treilea reich ar fi castigat razboul si ar fi dainuit nu 1000 de ani cum a prevazut Hitler,ci 100,lucrurile ar fi stat cu totul astazi.
Nu,nu ma refer aici la nazisti si neonazisti fanatici,sau la legionarii romaniei,care erau niste dobitoci cu mici tendinte spre patologicul prostiei.
Ma refer la ETALONUL DE CIVILIZATIE, care a fost si inca a ramas GERMANIA.
Cand romanii au intors armele impotriva nemtilor,germanii au dat dovada de civilizatie si bombardau numai la ore fixe.Pe cand rusii,in calitate de aliati,VIOLAU COPII, femei si jefuiau tot ce puteau,se imbatau in stilul lor caracteristic de animale reduse,si lasau prapad in urma.In calitate de aliati.
Bravo bai neica,ce sa mai,adevarati martiri,ma duc sa-i cinstesc cu o “bere din cadere” sau ce pula mea mai beau ei,futu-i in gura de bolsevici care au fost si or sa ramana.
La fel s-a intamplat si cu celelalte state “eliberate” de catre sovietici:armata rusa a lasat in urma furturi,distrugeri si violuri.Nu e funny? Un soldat rus violeaza o nemtoaica,apoi o ingrijeste si ii spune ca a eliberat-o.
Nu e si mai ciudat ca astazi consideram crima de razboi ceea ce au facut nemtii si cinstim rusii?
Nu e al dracului de trist ca ne multumim cu situatia actuala,in care Romania NU MAI PRODUCE nimic,ca toate produsele din orice supermarket sunt provenienta straina?Nu e trist cand te gandesti ca in ’89,inainte de revolutie,a se citi LOVITURA DE STAT, romania avea 0000 lei datorie catre alte tari,ba din contra tari ca egiptul erau indatorate tarii noastre si plateau asta in medicamente?
Nu e o crima impotriva natiunii ce au facut cei care au avut fraiele puterii din 90 pana incoace care au vandut tot ce era de vandut strainilor pt sume colosale de bani acre au intrat in conturilke lor personale,care au distrus toata industria fara macar ca nimeni sa intervina?
Pe timpul celui de-al treilea reich CRIMA IMPOTRIVA NATIUNII se pedepsea cu moartea.Inalta tradare de stat la fel.
Si lucrurile mergeau STRUNA…cu mici abuzuri pe ici pe colo,dar sunt inevitabile pierderile colaterale in cazuri de incercare a atingerii unui nivel cat mai apropiat de perfectiune.
Da frate…numai legi de cacat dupa 90,numai demagogi de 2 lei,numai analisti care comenteaza,analizeaza,SUGereaza.Toata lumea se plinge,nimeni nu face nimic.Mai mult,cu totii asteptam sa vina cineva sa ne salveze din mizeria nationala de azi.
SA VINA RUSIIIII…..SA NE SALVEZE….DE NOI INSINE…..SAU POATE AMERICANII,NU? CA E MAI LA MODA.
Dar oare prea putini vad ca am ajuns un neam de spalatori de cacat la cur,de ingineri cu diplome care lucreaza ca ospatari,zidari,curatatori e piscine,zilieri?
Oare nimeni nu vede ca am ajuns WC-ul europei civiliate?
Da frate,Antonescu si Hitler erau criminali,dar sa mor daca au furat vreodata de la tara lor.Si musollini la fel.
Si toti au sfarsit nashpa,3 executati,al treilea s-a sinucis.
Cine sa vina,Vadim, sau Becalli, sa instaureze o noua ordine in tarisoara asta cu oameni vai mortii lor?
Sa modifice constitutia in asa fel incat ca toti politicienii si oricine a facut CRIMA IMPOTRIVA STATULUI sa fie condamnat la moarte?
Chiar asa s-a ajuns,sa ne indreptam cu totii ochii catre Becalli,catre Vanghelie(pe care il respect pt ceea ce gestioneaza asa cum trebuie),catre persoane de cultura si trecut indoielnic?

NU, eu am sa astept in continuare un nou HITLER, caci tare mult avem nevoie de el,dupa un majorat de nepasare si minciuna
18 ani in care ne luam pamantul de sub picioare,in care tabloidizarea maninca putina farama de cultura si inteligenta care ne mai ramasese.
Un popor de dobitoci e mai usor de condus(a se citi PROSTIT,FURAT,SI IN CELE DIN URMA DISTRUS,OMORAT)
GENOCIDUL SE PEDEPSESTE CU MOARTEA DOMNILOR.Nu azi,ca azi suntem prea slabi.
Nici maine,dar poimaine cu siguranta,si sper ca toti dintre voi sa apucati sa aveti zile ca sa puteti fii judecati.Sa ajungeti sa regretati inca din aceasta viata ceea ce ati facut cu atata singe rece.
The south will rise again,gentlemen,si din pacate ma refer aici la europa in mod literar.
Rugati-va ca cel de-al patrulea reich,care va fi si ultimul,sa nu va prinda in viata.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s