s-a terminat cu “jmekeria”


Caz socant in Bucuresti

In aceasta dimineata, in jurul orei 7.45 in intersectia Razoare a avut loc un incident socant.
Un barbat bine de 125 de kg a fost luat la bataie de niste cucoane bine de 80 kg care incercau sa ajunga la serviciu. Domnul Grasunescu a fost lovit cu genti in cap si cu pantofi cu botul ascutit in glezne pana a fost efectiv aruncat din autobuz.

Victima in stare de soc

Barbatul se afla in prezent in stare de soc tot la Razoare. Se pare ca declara in continuu: “N-am facut nimic. Asa sunt eu. Vroiam chiar sa ma duc la aerobic, la taebo. N-am facut nimic. Asa sunt eu…”

Martorii oculari, socati de brutaliatatea incidentului au declarat sub protectia anonimatului (si dupa promisiunile SPP-ului ca vor intra in programul de protectie a martorilor) ca doamnele bine strigau in timpul batai: “Da-te jos gr…sule! Ocupi juma’ de autobuz. Da-te jos!”

Familia explica

Familia domnului Grasulescu, anuntata telefonic de noi, a declarat ca dupa ce il vor ridica pe acesta de la Razoare in jurul orei 12 (ca atunci e mai lejer traficul) vor face rate la un Logan pentru a-l proteja pe acesta de violenta sangeroasa din trafic.

Mama inlacrimata povesteste: “Nu e vina lui mititelu’. Nu mananca decat salata toata ziua”. Tatal membru al organizatiei “P.R. crede in OZN” (Persoanele Rapite crede in OZN) ne-a soptit ca: “El nu e gras. Au pus omuletii verzi ceva in el”.

Dezvaluiri senzationale SPP

Serviciul roman secret ne-a informat ca acest caz nu e singular. Se pare ca in Bucuresti mai multe persoane bine, in special cele de sex masculin, au fost atacate in ultimele luni in special in zone precum autobuz, mall, cora. Chiar ieri un tanar de 100 kg si 15 ani a fost aruncat de pe scarile rulante de la Pl..za Mall, chiar cand acesta parasea mall-ul dupa un tur McDonalds-KFC-McDonalds din nou pentru inghetata si milk shake.

Un tanar mai plinut de la SPP ne-a trimis un SMS de pe buda spunand ca aceasta campanie contra grasilor a fost declansata chiar de presedentie. Motivul operatiunii ”Da gr…sul jos” se pare ca e presedintele Putin. Romania incercearca sa demonstreze ca de fapt ea nu urmeaza modelul american al grasului fericit hranit cu junk food, in speranta ca rusii vazand doar romani anorexici sau subnutriti vor micsora preturile la gaz (sau macar nu le vor mai mari).

Reactii in capitala

Dupa dezvaluirea acestor cazuri socante, intreg Bucurestiul a inceput sa tina regim si sa mearga la sala, oamenii fiind infricosat de perspectiva ca vor fi atacati de brigada prezidentiala “Da gr..sul jos”.

Magazinele pentru grasi si grasuti au declarat falimentul sau s-au mutat in provincie (in Transilvania ca Moldova e prea saraca sa aiba grasi). sursa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s