romanu’ tot roman…sau cum te plagiaza 220.ro


Nu de putine ori romanu si-a dat pe brazda calitatile sale de….evazionist…ca sa nu folosesc termenul generic de CIORDITOR.
Nu trebuie sa ne suparam pe el caci stim ca este in natura lui sa fie slab de inger,neoriginal,total neproductiv si hot cat cuprinde.Inca de pe vremea daco-romanilor acesta a incercat sa faca banuti cat mai usor cu putinta ,daca se poate chiar nemunciti deloc.
Romanul este cel care a inventat prima metoda de piratare HBO,renumitele decodoare.Chiar si pe vremea comunismului in marile si faimoasele uzine,jumatate dintre angajati munceau,iar cealalta jumatate se ascundea dupa primii.
La fel si in lumea bloggerilor.Exista oameni care,din bun simt,citeaza sursa,si oameni,care ,Nu.
De exemplu un articol de pe blogul sus-semnat,Idei si Subterfugii a aparut INTEGRAL intr-un ziar,PE PRIMA PAGINA.Poza mare luata frumusel de pe blog si ditamai articolul de o pagina .TOATE BUNE SI FRUMOASE,DAR ANUMITE CHESTIUNI SPECIFICATE EXCLUSIV DE CATRE MINE ERAU TRECUTE SUB NR-ADICA NOTA REDACTORULUI.
Am trecut peste asta intrucat mi au multumit printr un email pt informatii:))
Astazi 2 martie,incerc sa uploadez pe 220.ro o filmare.Nu imi este aprobata.Nu mica mi-a fost surpriza cand o vad postata pe prima pagina de catre un alt user,cu aceleasi informatii luate de pe blogul meu.
romanu-e-hot

Continut ORIGINAL Continut PLAGIAT

Ei bine,cam asta-i romanu’ nostru,iar 220.ro devine un site de PLAGIATORI,caci individul tare imi miroase a admin al site-ului.Mangafauaaaaa…….IEGZPLICATIIIII

Ca sa nu mai vorbim ca IDIOTUL scrie “r si mi-l iau la incins dar nu in strada ca sa nu blocheze traficul, undeva in statia de tramvai”…Nu era fa in nicio statie de tramvai …daca tot vrei sa te dai destept macar nu incerca sa epatezi chiar in halul asta ,ca dai in penibil zdreanto! Muie:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s